Surround yourself with UPLIFTING people - Chanthal Hagedoorn
5

Surround yourself with UPLIFTING people

Op mijn 30e reisde ik drie maanden door Nieuw-Zeeland, Australië en de Fiji eilanden. Mijn lieve reisgenoot en vriendin had het er de hele tijd over. Ze zou een parachute sprong maken. Ik was er strikt in. Mij niet gezien.
De een na de andere toffe man of vrouw die we ontmoetten in N-Z hadden het gedaan, een tandem parachute sprong. En waren uitzinnig.
En leek het mij hoe langer ik in het land rond reisde steeds aantrekkelijker worden. Misschien ontzegde ik mijzelf een geweldige ervaring. En hoe stellig ik ook was. Ik kwam tot het punt dat ik begon mee te veren.

En toen, veerde ik zover naar voren en 1,2,3…. Go! Freefall! 🚁🌫 Daar ging ik. En deed ik wat ik tot dat moment misschien wel het spannendste vond wat ik ooit in mijn leven heb gedaan. Wat vond ik het gaaf! Wat een adrenaline kick. Blij dat ik het had gedurfd. Niet alleen om de sprong. Ook omdat ik mijn angst opzij had weten te zetten om de sprong te durven nemen.

Zo gaat het vaak. Uit angst, die we niet altijd durven toegeven, ontzeggen we onszelf dingen. Was ik hier in NL gebleven had ik zeer waarschijnlijk nooit een sprong genomen. Simpelweg omdat het dan een ver van mijn bed show was gebleven en anderen het waarschijnlijk ook uit mijn hoofd hadden gepraat. In N-Z omringde ik mij met mensen die dit allemaal deden. Het was “gewoon”. Een must-do.
Het brengt mij tot het punt dat het zo ontzettend belangrijk is om je met mensen te omringen die je verder helpen. Je motiveren, aanmoedigen en die “doorgaan” roepen als iets een eerste keer niet direct is wat je ervan verwacht. Echte ‘mates’ zoals ik in N-Z had.

Ik zorg ervoor dat ik mij in mijn bizz en leven ook tussen mensen begeef die mij upliften. Stap ik in een business traject. Met gelijkgestemden. Waar heus plek is voor kritische noten. Maar altijd vanuit de intentie om elkaar verder te helpen met onze missie. Het wordt nog onderschat hoe ontzettend waardevol dat is. Daarom zorg ik er altijd voor dat we in mijn trajecten met een fijne groep ondernemers zijn. Iedereen spreek ik even van te voren. Zodat kwaliteit, veiligheid en dat upliften gewaarborgd is.

Chanthal Hagedoorn

De coach voor ondernemers die zichzelf vanuit een kloppende positionering en strategie plek in de markt willen geven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven