Ready for take-off?

Ready for Take-Off?!

Ben jij er klaar voor om van 2021 een knallend goed jaar te maken? Waarin je met meer gemak klanten aantrekt en ze met veel plezier helpt? Waar je jouw bedrijf verder bouwt zoals je het altijd al bedoeld hebt?

Lees dan even verder, want ik heb een uniek programma voor je samen gesteld. 😊

Daar zitten we dan in 2021. Als je terug kijkt op het afgelopen jaar kun je daar veel over zeggen, of misschien wil je er liever niets meer over zeggen. 😉
Je hebt misschien je deuren moeten sluiten en bent weer open gegaan, hebt creatief moeten zijn en misschien ben je wel van offline werken naar een online aanbod gegaan, waar je dat eerder niet voor mogelijk had gehouden.

In ieder geval, hier sta je dan. Je hebt de balans opgemaakt en kunt wellicht ook zien waar het goed en waar het minder goed is gegaan. Ben je tevreden over je resultaten en levert dit je voldoende inkomsten op? Of kan dit nog wel wat beter?

Een succesvolle ondernemer is een ondernemer die om weet te gaan met veranderende omstandigheden, in actie komt en in actie blijft.

En laat dit nou net zijn waar Take-Off nu helemaal over gaat.

chanthal_live164_groot_crop

Ik weet namelijk hoe het vaak gaat. Omdat ik dezelfde struggle bij veel ondernemers en zo ook mijn klanten zie. Je kunt alles nog zo goed op orde hebben, een mooie website, een fantastisch aanbod en je weet wellicht heel goed wie je ideale klant is, wanneer je niet genoeg klanten hebt en niet voldoende in business, kunnen we ook zeggen dat er feitelijk niks op orde is.

Dat klinkt niet aardig, maar is wel eerlijk. Ik zie dat veel ondernemers veel te lang aan die tekentafel blijven zitten, bijschaven, weer iets uitwerken… terwijl je je business echt enkel en alleen opbouwt door ‘out there’ te zijn en met die klanten in contact te komen. Zelfs dat mooie aanbod van je vormt zich steeds beter door in contact te zijn met (potentiële) klanten en met ze te werken.

Eerst vind je het nog wel legitiem. Je dient immers wat op te bouwen en te hebben staan, weten wat je komt brengen, voordat je vindt dat je het echt goed over kunt brengen. En als je dit eenmaal weet en je met voorzichtige stappen jezelf laat zien, gaat netwerken en ook echt wel acties oppakt en zaken organiseert, merk je nog niet meteen een gigantisch effect.

Marleen Sahetapy Fotografie_CHANTAL-102-s

Weet je hoe dat komt? Omdat het losse flodders blijven. Er zit geen concreet plan achter. En zelfs als dat wel zo is, wijk je te vaak van dat plan af. Omdat je in het moment denkt dat iets anders toch makkelijker of beter is, of je voelt je even niet zo goed en schuift die actie door naar volgende week. En volgende week wordt twee weken later en twee weken later wordt opeens een maand later, zonder dat je het echt door hebt.

Zo verdwijnt langzaam maar zeker dat plan uit beeld en hiermee je doelen ook. Voor je het weet schiet je weer in je veilige modus, wat best even lekker voelt. Maar het is niet echt wat je voor ogen hebt, nietwaar?

Cut the crap & get to business!

Daarom ga je het vanaf nu anders doen.

En niet alleen door heel hard te roepen, maar ook echt concrete acties aan jouw intenties te verbinden. Je dromen niet langer te parkeren. Bereid zijn om vaker wel dan niet de weerstand op te zoeken en vanaf heden echt consistent aan je bedrijf te bouwen.

Ik weet heel goed hoe je aan je bedrijf hebt te bouwen op consistente basis met een zekere mate van actiegerichtheid, zodat je bedrijf groeit. Dat zit ‘m niet in meer doen, maar vooral in een paar dingen heel goed doen.

En omdat ik weet dat je deze dingen met je hoofd waarschijnlijk best kunt bedenken, maar ze daadwerkelijk doen en blijven herhalen iets anders van je vraagt, ga ik je helpen en doen we het samen.

chanthal_live151_groot-s

'One day. Or day one. You decide.'

TAKE-OFF
90 dagen jouw accountability partner

Kennis is overal te krijgen. Je basis staat misschien al lang. Maar om te kunnen blijven doorgroeien met je bedrijf is het vooral nodig dat je in actie komt en dit blijft doen.

Take-Off is hét programma dat je on track houdt, omdat je leert ook door te gaan als het moeilijk of lastig wordt. Zie het als je accountability partner.

Het gaat over doorgroeien. Doen waar jij in gelooft en voor wilt staan. Je business bouwen op jouw voorwaarden, maar tegelijkertijd niet je kop in het zand steken voor dat wat werkt.

Het duurt ongeveer 3 maanden om nieuwe routines aan te leren voor je bedrijf en daarom gaan we 90 dagen samen op weg.

Praktisch

 • We starten op 15 maart aanstaande en gaan dan 90 dagen aan de slag tot en met 14 juni. Hiermee krijg je écht een gedragsverandering en groei je in je businessmindset.

 • Iedere werkdag start ik samen met je en in deze periode ontvang je van mij een korte video of live met een opdracht, een inzicht, een actie. Wat denk je dat er verandert als je 90 dagen lang bij de start van de dag door mij geïnspireerd wordt?

 • 2 keer per maand is er een online Masterclass van een half uur. Steeds over een ander thema zoals sales, mindset, strategieën, positionering, etcetera. Ik houd ervan zaken simpel en praktisch over te brengen – en altijd met de nodige humor en energie.

 • Iedere maand is er een live online Q&A (3 keer) waarbij je mij je vragen over je business kunt stellen. Deze Q&A’s zullen, net als de Masterclasses, altijd als replay in een online omgeving geplaatst worden die je later weer terug kunt kijken. Je hoeft dus nooit iets te missen!

 • Ik geloof enorm in de kracht van je omringen met mensen die net zo gedreven zijn als jij. Daarom zit bij dit programma een besloten community waarin je kunt delen, vragen kunt stellen, we successen vieren en elkaar helpen. Exclusief voor de deelnemers aan dit programma.

 • Je ontvangt een planningsdocument die heel inzichtelijk je doelen en acties weer geeft.

Wanneer weet je of dit is waar jij bij hebt te zijn?

 • Als je jezelf voldoende goed kent om te weten dat het op dit moment best lastig voor je is om consistent je acties te doen. Dat je soms heerlijk in een flow kan zitten maar dat deze soms ook heel ver te zoeken is. En heel eerlijk? Deze flow heb ik natuurlijk ook niet altijd, maar doordat ik van acties een gewoonte heb gemaakt, kan ik ze ook doen zonder die flow, en dat lukt prima. En als ik het kan, kan jij het ook. 😊

 • Als je nu echt dit jaar consistent aan je business wilt bouwen. En niet alleen nu een mooi voornemen hebt met de herinnering van 2020 nog net achter je. Maar dat je weet dat het tijd is om juist een aantal acties je zo eigen te maken, dat precies deze vaardigheid voor succes gaat zorgen. Nu, en voor de toekomst.

 • Als je niet zozeer op zoek bent naar nieuwe kennis, maar wel precies wilt weten hoe je consistent in actie kunt komen en blijven en hier accountable voor gehouden wilt houden.

 • Als je wilt ondernemen op jouw manier, dingen doen die bij jou passen, zonder dat dit betekent dat je niks nieuws wilt proberen.

 • Als je weet dat er nu echt gerichte actie nodig is met een zekere consistentie (nee, dit is niet saai!) en dit precies is wat je verder gaat brengen.

IK WIL GRAAG WERKEN MET JOU

Als je nu denkt ‘Jaaa, dit wil ik!’ meld je dan nu aan! We beginnen namelijk op 15 maart a.s.

Wanneer je nu weet dat je jezelf net te vaak met iets laat wegkomen, je uitstelgedrag vertoont, je iets misschien spannend vindt en hierdoor dus je omzet uitstelt, dan is dit programma precies wat je nodig hebt.

We gaan samen vol aan de slag. Ik inspireer en motiveer en deel mijn eigen learnings met je. Ik en alle andere deelnemers zorgen voor een gezamenlijke positieve vibe in de groep, met soms ook de nodige confrontatie. 😉

Let wel: Dit is geen 1:1 coachingsprogramma maar echt een groepsprogramma, waarbij de focus ligt op in actie komen en blijven. Dat is waar ik je bij help.

Het is heel simpel. Jij hoeft alleen maar te doen. En daar ga ik je mee helpen. Om tot geïnspireerde actie over te gaan. (en ook als deze inspiratie er niet is 😉).

Deze dagen samen zullen je versteld doen staan van jezelf. Je gaat doelen bereiken die je eerder niet voor mogelijk had gehouden. Niet omdat ze zo moeilijk of ingewikkeld zijn. Maar juist omdat de acties waarmee je ze bereikt zo simpel zijn. Succes is iets wat zich stapelt als actie op actie – herhalen – aanscherpen - doorgaan. En wanneer je dit blijft doen, is succes een heel logisch gevolg.

Marleen Sahetapy Fotografie_CHANTAL-34-s2

your business – your place – your choice

Investering

Laat ik zeggen dat je het voor de prijs niet hoeft te laten. Voor slechts € 497,- exclusief BTW of 3 termijnen van € 190,- exclusief BTW ben je erbij. En ik weet wat ik waard ben en hiermee is dit programma in mijn beleving een echte no-brainer.

Als je 1 klant maakt in deze 90 dagen heb je deze investering er al uit, dus waar hebben we het over? En ik ga ervan uit dat je meer klanten wilt maken. Zo niet, dan niet doen. Dan is dit programma niks voor je.

Yes, I'm in!!

VEELGESTELDE VRAGEN

Nee, tenzij je bij mij het programma ‘De vliegroute naar een succesvol bedrijf‘ al hebt gevolgd. Dan weet ik zeker dat de basis van je bedrijf staat. Want in actie komen is nodig, maar als het fundament niet staat heeft heel hard lopen ook geen zin. Als je hier vragen over hebt, mail dan naar info@chanthalhagedoorn.nl

Dit is echt een groepsprogramma, geen individueel traject en ik doe dus niet aan 1:1 coaching in dit traject. Je hebt de mogelijkheid om me vragen te stellen in de Q&A maar ik kijk niet met je naar je aanbod, naar je ideale klant, je omzetdoelstelling of je marketingplan. Als je echt op zoek bent naar een programma met individuele coaching dan is dit programma niet voor jou.  Ik ga er vanuit dat je basis staat. Er zijn zeker andere programma’s bij me te volgen waar dit juist wel aan bod komt. Als je hier vragen over hebt, mail dan naar info@chanthalhagedoorn.nl

Ja!  Het enige wat belangrijk is, is dat je niet wilt blijven staan waar je nu bent en dat je echt bereid en gedreven bent om een niveau verder te groeien. En inmiddels weet je dat je dat vooral doet middels een plan en actie in de taxi! 😊

Staat jouw vraag er niet bij?
Mail dan naar info@chanthalhagedoorn.nl en je krijgt zo spoedig mogelijk een antwoord van me.

Copyright 2021 Chanthal Hagedoorn.