Suzanne van der Liende

Suzanne van der Liende

"Ik was ongelukkig in mijn werk en was me aan het oriënteren op het ondernemerschap. Mijn hoofd vol ideeën en vragen. Niet wetende wat ik precies wilde en hoe ik dit aan moest pakken. Chanthal heeft bij me bij de hand genomen en me zelfvertrouwen gegeven. Mijn angsten en belemmeringen uit de weg genomen en me van de juiste directe feedback voorzien. Door haar enthousiasme, creatieve brein en kritische blik ben ik waar ik nu ben!

Het traject met Chanthal heeft gezorgd voor een stevige basis, een goede start. Natuurlijk is het de eerste maanden (op eigen benen) even zoeken, experimenteren, netwerken en veel aan zichtbaarheid doen. Maar inmiddels loopt WerkgelukWerkt. Ik geef trainingen en workshops bij bedrijven, heb al een aantal mensen geholpen meer gelukkig te zijn in hun werk en heb zelfs mijn eigen event al georganiseerd.

Zonder Chanthal had ik nooit gestaan waar ik nu ben. En al helemaal niet zo snel. Het heeft gezorgd voor een kick start van mijn bedrijf. Ik kan iedereen die een eigen bedrijf wil beginnen aanraden een business traject bij Chanthal te volgen. Ook als je twijfelt of je wel echt een ondernemer bent. Of als je nog niet goed helder hebt wat je bedrijf moet zijn of uitstralen. Chanthal helpt je! Op een heel prettige, open en veilige manier. Sommige dingen moet je gewoon doen. En daar is dit er 1 van"