Suzanne Brand-van der Werf

Suzanne Brand - van der Werf

'Wat vooral bij mij verandert is sinds de start van onze samenwerking is dat ik duidelijk heb wie mijn ideale klant is. Ik ben in gaan zien waar deze zich bevindt, zich gedraagt en wat zijn probleem is. Duidelijk is geworden wat ik kan bieden aan oplossing.

Ook is de wereld van online marketing voor mij opengegaan. Ik wist weinig van sociale media en het effect dat dit kan hebben op mijn klanten. Door dit traject in te gaan is mij daar veel meer over duidelijk geworden.

Ook heb ik geleerd waar ik me wel of niet prettig bij voel. Bijvoorbeeld het technische verhaal rond sociale media is er een waar ik allergie van krijg. Dus weet ik nu dat dit iets is waar ik geen tijd aan hoef te besteden, maar dat ik dit mag uitbesteden.Nog duidelijker is geworden waar mijn kracht en mijn zwakte liggen. Door deze te kennen, krijg ik de touwtjes veel meer in handen. Ik realiseer mij nog vele malen meer dat ikzelf mijn succes kan bepalen.

Chanthal is voor jou de persoon, wanneer je graag jouw bedrijf wilt opstarten of door ontwikkelen. Met daarbij de ruimte om te bewegen in een logische opbouw in een niet te strak vooraf uitgewerkt traject. Ze doet wat nodig is.

Bel haar gewoon eens!'