Skip to content

Businessprogramma: De vliegroute naar een succesvol bedrijf.

Dit programma is under construction

Wil je als eerste op de hoogte gehouden worden of

alvast een plek reserveren voor de start in het najaar van 2019?

Laat dan hieronder jouw gegevens achter.

Het Business Programma voor een succesvol bedrijf vanuit jou

VOOR VROUWELIJKE ONDERNEMERS DIE WILLEN SHINEN VANUIT HUN EXPERTISE

En hiermee de omzetrealisatie creëren waarvan ze dromen

Dit programma is under construction

Wil je als eerste op de hoogte gehouden worden of

alvast een plek reserveren voor de start in het najaar van 2019?

Laat dan hieronder jouw gegevens achter.

Het Business Programma voor een succesvol bedrijf vanuit jou

VOOR VROUWELIJKE ONDERNEMERS DIE WILLEN SHINEN VANUIT HUN EXPERTISE

En hiermee de omzetrealisatie creëren waarvan ze dromen

Het ondernemerschap is echte fun en tegelijkertijd op een aantal vlakken ook wat eenzaam. Het is misschien wel de grootste ontwikkelingsreis die je zult doormaken. Jij hebt jouw bedrijf met veel passie opgezet. Je weet waar je naartoe wilt. En toch komt je bedrijf niet lekker van de grond en twijfel je over wat ervoor nodig is om dat te bereiken.

De tijd is aangebroken dat jij een flinke stap voorwaarts mag maken. Jezelf mag gaan laten zien. Ik ga je leren wat er nodig is zodat jouw mooie bedrijf uitpuilt met toffe klanten.

Jij verandert wel eens van idee, nietwaar? Zie je een andere ondernemer iets neerzetten waarvan jij denkt dat je het ook moet doen. Lijken anderen in je omgeving zo hard te gaan dat je in verwarring raakt of jouw aanpak nog wel de juiste is.

Twijfel je of je mee moet doen met de facebook lives, de podcasts, webinars en andere dingen die schijnen te helpen voor je zichtbaarheid. Is dat echt allemaal nodig?

bg1-1

Er is een duidelijke route nodig waarin je mensen daadwerkelijk de gelegenheid geeft om bij je aan te mogen haken. Dit doe je door helder te communiceren, jouw ideale klant heel goed te kennen en door een duidelijk aanbod te creëren. Daarbij dient dit alles er fantastisch uit te zien, op jouw website en overige uitingen. Met een zekere consistentie, waardoor er een basis van vertrouwen ontstaat.

Je weet daarom volgens mij best dat het helpt om goed zichtbaar te zijn. Om te praten. Om waardevolle info te delen. Om jezelf helemaal te laten zien. Maar, je durft niet of je schiet met losse flodders. Beide leveren niet het gewenste resultaat op. Je weet niet exact welke stappen handig zijn om te zetten. En stel je uit.
Je bedrijf komt niet lekker van de grond.

Je merkt dat je hierdoor hoe langer hoe verder van jouw idealen af komt te staan. Ze zijn niet 100% voelbaar in je bedrijf. Je had ooit voor jezelf een plan bedacht. Hoe je bedrijf eruit moest zien. Hoe je aan het werk zou zijn. Met welk soort klanten. Wat is er nu werkelijk van terecht gekomen?

Ja, je hebt een vet gaaf bedrijf. Toch? Maar dat bedrijf bestaat wel vooral uit jou! Wanneer jij jezelf niet helemaal laat zien vanuit een juiste positionering en dezelfde aanpak blijft doen als dat je nu doet. Blijf je het resultaat houden wat je nu hebt. Ben je daar tevreden mee? Prima.

bg7

Wil je echter niet langer alleen maar tevreden zijn maar met jouw vet gave bedrijf ook vet gave resultaten neer zetten?

Durf jij opnieuw te kiezen? Groter te gaan denken? Nieuwe mogelijkheden echt toe te laten? Wil jij nu wel eens de juiste richting op gaan?

Ik weet dat voor de groei van jouw bedrijf er altijd een stuk persoonlijke groei nodig is om als de ster van jouw bedrijf te kunnen stralen. Je zeker te voelen in wat je doet. Dat je weet welke stappen voor jou kunnen leiden tot succes. Er is geen one size fits-all. Gelukkig maar. Het gaat erom dat jij een bedrijf gaat vormen dat bij jou past en gericht op de resultaten die jij nastreeft. Dat bepaalt welke route we voor je kunnen uitstippelen. De afgelopen jaren heb ik honderden vrouwen mogen begeleiden naar meer plezier, vertrouwen en daadkracht. Ze mogen helpen om ideeën om te zetten naar een sterk concept en te werken vanuit een goede strategie. Hierdoor weet ik als geen ander welke succes ingrediënten er nodig zijn om jezelf die ontwikkeling en groei te geven die nodig zijn. En hiermee het succes van jouw bedrijf in eigen regie gaat nemen.

WAT DE VLIEGROUTE NAAR EEN SUCCESVOL BEDRIJF OPLEVERT.

 • Een upgrade voor jouw bedrijf vanuit jouw expertise

 • Een omzetrealisatie die JIJ wenst

 • Zichtbaarheid op social media dat voor jou gaat werken

 • Een duidelijk concept en positioneringsroute

 • Je leert schrijven als een Pro

 • Persoonlijke groei. Je weet om te gaan met jouw bibbers in het ondernemerschap

 • Je krijgt grip op jouw resultaten doordat we zowel op strategie, ontwikkeling als uitvoering bezig gaan

Lees hier het verhaal van...

Julia van Ditshuizen

Julia van Ditshuizen

'In 2017 ben ik gestart als VA (Virtual Assistant) en dat ging best goed, maar ik bleef het idee houden dat ik maar wat aan het aanrommelen was. Structuur en focus ontbraken. In het najaar van 2017 deed ik mee met de challenge van Chanthal. Na de challenge besloot ik in te stappen in haar businesstraject De vliegroute naar een succesvol bedrijf (dat toen nog Need to Fly heette), net als 7 andere vrouwelijke ondernemers. Wat een mooie ervaring is dit geweest. We hebben samen 5 intensieve maanden beleefd waarbij Chanthal naast ons stond, met ons meeliep en ons de richting wees voor ons bedrijf. Nu dit traject is beëindigd weet ik veel beter waar ik naar toe wil met mijn bedrijf en hoe ik dit moet bereiken. Een heel waardevol traject!'

Opbouw van het programma

11 kick-start modules, trainingsdagen, 1-op-1's en coachcalls!

Het programma bestaat uit 11 modules die ik een logische opbouw aan je presenteer. Het vergt oefening en zo nu en dan stretchen om de informatie goed voor je bedrijf in te richten. Het doen is hierbij altijd een belangrijk onderdeel. Je krijgt per direct toegang tot  alle modules in de online leeromgeving. Daarbij zijn er, afhankelijk van welke route je kiest, coachmomenten in de vorm van online coachcalls, trainingsdagen en 1-op-1's. Met recht een compleet programma.

1. Waar droom je van?

In deze eerste module draait het om jou. Omdat jij de basis bent van jouw bedrijf. Ook leggen we in deze module de fundering voor het succesvol opzetten van jouw bedrijf. En kijken we ook heel praktisch naar je tijdsbesteding. Van hieruit gaan we al een beetje jouw vliegroute bepalen.

2. Wat maakt jou uniek?

In deze module gaan we dieper in op jouw Why. Wat is voor jou zo belangrijk dat je hier iedere dag graag je bed voor uitkomt. Dit vormt de basis voor jouw missie. De waarden die echt er toe doen voor jou krijg je cristal clear en maken we hiermee een vertaalslag naar jouw bedrijf.

3. Ideale klant

Ik ga je vragen in de huid van je ideale klant te kruipen. Wie is deze persoon, wat is het grootste probleem, pijn en verlangen. Ook al kun je meerdere mensen of doelgroepen bedienen, ik ga je uitleggen waarom je hebt te kiezen en wat voor impact dit in positieve zin voor je bedrijf zal hebben.

4. Jouw expertise

Waar weet jij nu heel veel van en raak je niet over uitgepraat? Wat is al zo ontzettend bij jou aanwezig dat het niet meer dan logisch is dat deze kennis een plek in jouw bedrijf heeft. Wat doe jij nu allemaal met deze kennis? Ik ga je leren waar zaken weg mogen, welke er juist mogen blijven of welke je nog even mag laten rijpen.

5. Aanbod

Nu je jouw ideale klant en expertise helder hebt geeft dit de perfecte basis voor jouw aanbod. Module 5 laat je een aanbod maken op basis van de product piramide. Je leert wat ervoor nodig is om interesse op te wekken bij je potentiele klant.  Hoe spreek je jouw ideale klant aan en hoe kun je jouw marketing hier op aan laten sluiten.

6. Concept & positionering

In deze module leer je het geheim van een goed concept en hoe je jouw plek met marketing vanuit jouw expertise in de markt in neemt.  Dit is een zeer belangrijk onderdeel dat vaak nog onderschat wordt maar het zoveel eenvoudiger maakt jezelf online en offline te profileren.  

7. Plan de campagne

Deze module gaat over omzetdoel stellen, verdienmodellen, je daadwerkelijke productaanbod, prijsbepaling en een systeem in je aanbod. Alles zodat je grip krijgt op jouw resultaten.

8. Schrijven als een pro

We gaan aan de slag met storytelling en marketingtechnisch schrijven. Hoe schrijf je nu een blog en welke typen content dien je nu te maken. Je leert het allemaal in deze module en start je met het zaaien voor jouw succes.

9. Sales

Verkoop roept zowel bij de koper als verkoper spanning op. Ik leer je in deze module sales superleuk te gaan vinden op een simpele wijze.

10. Website

Hoe kun je jouw website marketingtechnisch zo goed mogelijk inzettten. Hoe maak je nu van een bezoeker een klant op je website? Het gaat over route, klantbeleving en leren dat iedere pagina een doel op zich heeft. Natuurlijk krijg je allerlei formats die je zo kunt inzetten bij het schrijven van jouw teksten voor je website.

11. Shinen als een malle

In deze module gaan we het over concrete acties hebben vanuit jouw plan de campagne en concept. Je gaat aan de slag en leert op een goede manier je acties uit te zetten, verder te zaaien en…te oogsten.

“Het maakt niet uit wat anderen doen. Het maakt uit wat jij doet.”

Ik weet als geen ander dat jij een enorme drive en passie hebt om voor jouw mooie idealen te gaan. Jezelf als een professional ziet. Een bedrijf hebt. En ook net zoveel angsten. Wat verlammend kan werken. Of te perfectionistisch bent waardoor je niet genoeg in het 'doen' komt. Je denkt nog wel even op dezelfde voet door te kunnen gaan. En vergeet daarbij ondertussen het belangrijkste. Jij!

Ondernemers denken alles zelf te moeten doen. Ze vragen niet snel om hulp, of spreken uit dat ze het even niet meer weten. En wanneer het leven je met de nodige klappen soms even onderuit haalt, is het wel zo prettig om op het veilige nest te blijven zitten. Jou niet gezien dat je je hoofd boven het maaiveld uitsteekt! Ik snap dat. Ik help je om te gaan staan voor jezelf. Je ware ik te laten zien. En je niet onnodig lang dezelfde rondjes blijft lopen.

Crazy birds

'NO ONE ELSE CAN TAKE YOUR PLACE. IT’S YOU THAT HAS TO DO IT.'

Crazy birds noem ik ze. Mijn klanten. Waar jij nu nog aan het fladderen bent… En waar het soms heel gezellig is op het nest. Maar dat je in alles merkt dat je nu echt wil vliegen. Mag jij vliegen van jezelf? Succesvol zijn? Want dat is vaak de angel. Ik trek deze er met liefde uit en leer je HOE te vliegen. En jij jouw succes gaat toe eigenen.

Vertraag niet langer daar waar je dit diep van binnen niet meer wilt. Sta jezelf toe om met een frisse blik naar de mogelijkheden in jezelf en voor je bedrijf te kijken.

Ik weet exact wat er nodig is. Door naar jou te kijken. Jou te zien. Wat er nodig is om een goede basis te creëren voor jouzelf en jouw bedrijf. In de afgelopen jaren heb ik hier ruimschoots mijn sporen in verdiend en heb ik vele vrouwen mogen begeleiden. Het is er vaak allemaal al. Ik leer je graag door de juiste, bewezen stappen te zetten, hoe jouw potentiële klanten gaan aanhaken op jou.

Als ik een ding weet is hoe lastig het kan zijn om echt te kiezen en jezelf hiermee volledig zichtbaar te maken. Om meer plek in te nemen en met vertrouwen je bedrijf verder uit te bouwen.

Ik geloof dat jij met jouw eigen talenten een succesvol bedrijf kunt vormen. Dat je hier bent om op te mogen staan voor jouw prachtige idealen en met een waardevol aanbod jouw klanten mag gaan bereiken door jezelf te zijn.

Naast mijn gevolgde opleidingen in human resource, coaching en counseling heb ik diverse life & businesscoachtrajecten gevolgd bij andere mensen. Ik heb trainingen gevolgd op het gebied van schrijven, storytelling, sales, communicatie, business strategieën en meer. Ook nu laat ik mijzelf nog altijd coachen.

In de afgelopen jaren heb ik ondernemers mogen begeleiden een bedrijf te creëren dat bij ze past. Mijn klanten zijn startende ondernemers of willen een upgrade voor hun bedrijf met een grotere omzetrealisatie en stevigere positie in de markt.

Ik ben Chanthal Hagedoorn.

Over Chanthal

'One day. Or day one. You decide.'

VOOR WIE is de 'vliegroute naar een succesvol bedrijf' perfect?

Dit complete programma is geschikt voor jou wanneer je klaar bent om nu echt te kiezen voor jou en van jouw bedrijf een succes wilt maken. Je het lastig vindt om een goed aanbod en prijs te bepalen en het moeilijk vindt jezelf via een duidelijke route te positioneren en verkoop tot stand te brengen.

Wat heb ik van jou nodig?

 • Je bent bereid te investeren in geld, tijd en energie

 • Je begrijpt dat je een logische opbouw van mij aangereikt krijgt en hiermee zelf aan het werk gaat

 • Je wilt shinen en bent bereid om echt zichtbaar te worden met jouw talenten

 • Je hebt een open houding om te leren en groeien, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak

Ondernemers die je voor zijn gegaan

Lees hier hoe ondernemers waarmee ik heb gewerkt mijn begeleiding hebben ervaren.

Miranda Balster

Miranda Balster

'Ik heb de hulp van Chanthal ingeschakeld omdat ik enorm twijfelde of ik de skills en de discipline had om de opstart van mijn eigen bedrijf vorm te geven. Ik wist dat het veel van mij zou vragen wat betreft mijn plannen omzetten in concrete acties. Ik voelde dat ik hierbij ondersteuning nodig had, een steun in de rug die mij zou kunnen motiveren om ook als het even tegen zit door te gaan. Met name in de opstartfase voelde ik mij onzeker om mijzelf te laten zien als ondernemer. Vanaf onze 1e afspraak had ik het gevoel dat ik een klik had met Chanthal en dat zij degene was die mij zou kunnen helpen. Met name door haar persoonlijke aanpak en diepgang voelde ik me bij haar op mijn gemak. Dit bleek later voor iedereen in onze groep, er gebeurde veel, we toonden elkaar onze emoties en angsten en mede door het vertrouwen van Chanthal groeide er iets moois waarbij ik me enorm op mijn gemak voelde.'

Lees verder
Miranda Balster

Miranda Balster

'Ik heb de hulp van Chanthal ingeschakeld omdat ik enorm twijfelde of ik de skills en de discipline had om de opstart van mijn eigen bedrijf vorm te geven. Ik wist dat het veel van mij zou vragen wat betreft mijn plannen omzetten in concrete acties. Ik voelde dat ik hierbij ondersteuning nodig had, een steun in de rug die mij zou kunnen motiveren om ook als het even tegen zit door te gaan. Met name in de opstartfase voelde ik mij onzeker om mijzelf te laten zien als ondernemer. Vanaf onze 1e afspraak had ik het gevoel dat ik een klik had met Chanthal en dat zij degene was die mij zou kunnen helpen. Met name door haar persoonlijke aanpak en diepgang voelde ik me bij haar op mijn gemak. Dit bleek later voor iedereen in onze groep, er gebeurde veel, we toonden elkaar onze emoties en angsten en mede door het vertrouwen van Chanthal groeide er iets moois waarbij ik me enorm op mijn gemak voelde.'

Lees verder
Suzanne Brand-van der Werf

Suzanne Brand-van der Werf

'Ik vroeg me af hoe ik mijn bedrijf succesvol van de grond ging krijgen. Ik ben nogal graag van het alles zelf doen, ben geen volger. Maar wist dat ik alleen succesvol kon gaan worden als ik iemand mee liet kijken. Ik durfde Chanthal toe te laten.

Haar begeleiding vind ik fijn, omdat ik het gevoel heb dat ik het alsnog zelf mag doen en zelf mag bepalen wat ik wel of niet aan kennis overneem. Geen goed of fout, dus.  Ik ervaar dat ik mag blijven wie ik ben en waar ik voor sta. Hierdoor durf ik open te staan voor tips en tops. De kennis krijg ik mee, maar mag ermee doen wat ik wil. Ik blijf dus de uitkomst bepalen van mijn bedrijf. Chanthal daagt me daarentegen wel uit en laat mij de groeimogelijkheden zien die op mij van toepassing zijn.  Haar begeleiding geeft mij de ruimte te groeien op maat.'

Lees verder
Suzanne Brand-van der Werf

Suzanne Brand-van der Werf

'Ik vroeg me af hoe ik mijn bedrijf succesvol van de grond ging krijgen. Ik ben nogal graag van het alles zelf doen, ben geen volger. Maar wist dat ik alleen succesvol kon gaan worden als ik iemand mee liet kijken. Ik durfde Chanthal toe te laten.

Haar begeleiding vind ik fijn, omdat ik het gevoel heb dat ik het alsnog zelf mag doen en zelf mag bepalen wat ik wel of niet aan kennis overneem. Geen goed of fout, dus.  Ik ervaar dat ik mag blijven wie ik ben en waar ik voor sta. Hierdoor durf ik open te staan voor tips en tops. De kennis krijg ik mee, maar mag ermee doen wat ik wil. Ik blijf dus de uitkomst bepalen van mijn bedrijf. Chanthal daagt me daarentegen wel uit en laat mij de groeimogelijkheden zien die op mij van toepassing zijn.  Haar begeleiding geeft mij de ruimte te groeien op maat.'

Lees verder
Marjolijn

Marjolijn Knippels

'Ik heb de hulp van Chanthal ingeschakeld, omdat ik tijdens mijn ondernemersreis merkte dat er behoorlijk veel angsten zaten. Daardoor bevroor ik, miste ik het plezier en gebeurde er vrijwel niets meer.

Wat mij enorm heeft geholpen is Chanthal haar persoonlijke aanpak. Ze kijkt niet alleen naar cijfers en schotelt je geen voorgekauwd stappenplan voor. In de plaats daarvan liet ze mij voelen welke stappen ik diende te zetten en als me dat niet lukte, welke blokkades daar nog voor zaten.'

Lees verder
Marjolijn

Marjolijn Knippels

'Ik heb de hulp van Chanthal ingeschakeld, omdat ik tijdens mijn ondernemersreis merkte dat er behoorlijk veel angsten zaten. Daardoor bevroor ik, miste ik het plezier en gebeurde er vrijwel niets meer.

Wat mij enorm heeft geholpen is Chanthal haar persoonlijke aanpak. Ze kijkt niet alleen naar cijfers en schotelt je geen voorgekauwd stappenplan voor. In de plaats daarvan liet ze mij voelen welke stappen ik diende te zetten en als me dat niet lukte, welke blokkades daar nog voor zaten.'

Lees verder
Foto Hanneke tbv recensie Chanthal

Hanneke Cents - de Fooij

'Er zijn van die momenten in je leven dat je een beslissing dient te maken voor jezelf. Met Chanthal in zee gaan was voor mij dat moment in mijn leven. Tijd om op te staan, tijd om jezelf tegen te komen, groeipijnen door te maken en weer op te krabbelen en er sterker uit te komen. Het traject met Chanthal heeft voor mij deuren geopend die anders gesloten zouden zijn gebleven. Door haar begeleiding heb ik het aangedurfd om een andere koers te gaan varen met mijn bedrijf. Stoppen met mijn vaste baan, in het diepe springen, van zekerheid naar onzekerheid. Zo eng, maar oh, wat fijn als er daardoor ruimte ontstaat om opnieuw te creëren en stappen te zetten die ik nooit eerder heb durven zetten! Chanthal laat je anders kijken, verhelderd, zet je op scherp, opent je de ogen en met haar humor en daadkracht geeft ze je het vertrouwen om ‘the next step’ te nemen. Volg je hart, vlieg mee met Chanthal! Daar krijg je zeker geen spijt van!'

Foto Hanneke tbv recensie Chanthal

Hanneke Cents - de Fooij

'Er zijn van die momenten in je leven dat je een beslissing dient te maken voor jezelf. Met Chanthal in zee gaan was voor mij dat moment in mijn leven. Tijd om op te staan, tijd om jezelf tegen te komen, groeipijnen door te maken en weer op te krabbelen en er sterker uit te komen. Het traject met Chanthal heeft voor mij deuren geopend die anders gesloten zouden zijn gebleven. Door haar begeleiding heb ik het aangedurfd om een andere koers te gaan varen met mijn bedrijf. Stoppen met mijn vaste baan, in het diepe springen, van zekerheid naar onzekerheid. Zo eng, maar oh, wat fijn als er daardoor ruimte ontstaat om opnieuw te creëren en stappen te zetten die ik nooit eerder heb durven zetten! Chanthal laat je anders kijken, verhelderd, zet je op scherp, opent je de ogen en met haar humor en daadkracht geeft ze je het vertrouwen om ‘the next step’ te nemen. Volg je hart, vlieg mee met Chanthal! Daar krijg je zeker geen spijt van!'

Resultaten van klanten

Suzanne van der Liende

Suzanne van der Liende

"Door haar enthousiasme, creatieve brein en kritische blik ben ik waar ik nu ben! Een gelukkige, startende ondernemer met een missie! Mijn eerste successen zijn al dik gevierd."

Ingrid

Ingrid Meijer

"Ik ben super dankbaar voor de coaching van Chanthal. Mijn omzet is inmiddels verdubbeld en ik zit volop in het werk."

IK WIL GRAAG WERKEN MET JOU

Ik vertel en leer jou alles wat ik weet. Er komt veel uit mijn koker. Ik vertel je wat de meest logische stappen zijn om te volgen, want het wiel is allang uitgevonden.  Jij kiest, doet en gaat en claimt jouw succes.

'Ik ben oprecht en confronteer op een eerlijke, prettige wijze. Daarbij denk ik met mijn creatieve brein maximaal met je mee en verder dan je zelf durft.'

In jouw bedrijf sta jij aan het roer. Jij bent de kapitein en ik vaar een tijdje met je mee als 1e stuurman en mentor. Het is fijn om begeleiding te krijgen en dat iemand met je meekijkt om je ‘on track’ te houden. Misschien wil je soms het liefste het roer even helemaal uit handen geven, echter is het in mijn beleving wel de gezondste manier dat jij daar blijft staan. Of, wanneer je daar helemaal nog niet staat, daar heel snel komt. Dat is jouw plek. Ik zorg er wel voor om de juiste uitrusting aan boord te krijgen, bepaal koers met je en indien nodig verdere bemanning.

Over Chanthal-1

Wat ik jou beloof

Dit is niet zomaar een programma. Ik heb het met zorg voor je samengesteld. Alle maanden van het traject ben ik er voor je met mijn kennis, praktische opdrachten en inspiratie. Je mag erop vertrouwen dat ik doe wat nodig is voor jou.

In het traject zullen soms experts aanschuiven om kennis te delen en je te inspireren over bepaalde onderwerpen. Dan nog ben ik er zelf altijd. Ook wanneer het je tegenzit. En ook om je successen met je te vieren.

your business – your place – your choice

BUSINESS PROGRAMMA:
De vliegroute naar een succesvol bedrijf

9 maanden programma:

De vliegroute naar een succesvol bedrijf - Intensive

start: 1 november 2019

Het hele verdere jaar samen bouwen aan jouw business. Je geeft hiermee commitment om hier de rest van het jaar aan vast te houden en vol voor je business te gaan. 

INHOUD VAN HET PROGRAMMA

 • Online Kick-Off groepsmeeting waarin we elkaar leren kennen en ik je een kickstart geef voor je bedrijf en het businesstraject

 • 5 uur aan individuele coachingcalls, op te nemen in 5 keer een uur of 10 keer 30 minuten. Stel me je vraag en ik zorg ervoor dat je hierna weer cristal clear helder hebt wat je volgende stap dient te zijn.

 • 3 x een live trainingsdag op locatie in Deventer met een groep gemotiveerde ondernemers. Ik train je hier persoonlijk op jouw businessstrategie, marketing, positionering en verkoop en creëer hiermee een megaboost voor jou.

 • Een facebookgroep voor kennis, uitdaging, focus, uitwisselen en toegang tot mij.

 • 1 x een doorpakdag om je plannen gezamenlijk met de groep uit te werken.

 • 6 x live Coachcalls met steeds een ander thema en de mogelijkheid voor Q&A.

 • Toegang tot 11 kick-ass online modules behorend bij De vliegroute naar een succesvol bedrijf en online bibliotheek (in ontwikkeling - hier worden gedurende het jaar steeds zaken aan toegevoegd). Dit is inclusief videomateriaal, werkbladen en formats.

 • 1 x per maand een online technisch vragenuurtje (6 x in totaal). Een van mijn teamleden staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden over bijv. video’s, welke plug-ins heb je nodig voor je website, adverteren, technische koppelingen, handige tools en alles wat er komt kijken bij de “achterkant” van een (deels) online business.

BONUS 1: online 28-daagse emailprogramma Claim je plek in de markt met dagelijks 28 mails doorspekt met kennis, tips en trics om jouw plek in de markt te claimen, gericht op concept en positionering, t.w.v. €97,00.

BONUS 2: Toegang tot mijn compleet verzorgde live business seminar in het najaar van 2019 t.w.v. €147,00.

De investering in dit traject is terug te verdienen met het maken van slechts 1 á 2 klanten per maand. Een betere investering is haast niet mogelijk. 😉 Alle bedragen zijn excl. btw en op dit aanbod zijn mijn Algemene Voorwaarden van toepassing.

Een echte 'YES, Chanthal count me in - dit is wat ik wil!' hoor ik graag uiterlijk 31 oktober van je.

Dit programma is under construction

Wil je als eerste op de hoogte gehouden worden of

alvast een plek reserveren voor de start in het najaar van 2019?

Laat dan hieronder jouw gegevens achter.

VEELGESTELDE VRAGEN

Haal ik de investering eruit?

Wanneer jij daadwerkelijk aan het werk gaat en doet wat nodig is, zeg ik, absoluut. En zelfs vele malen meer dan dat.

Is jouw traject voor iedere ondernemer geschikt?

Jazeker, als je door online en/of offline zichtbaarheid klanten aan wilt trekken.

Zijn de coachcalls voldoende om mij te ondersteunen?

Uiteraard. De contactmomenten zijn zo opgebouwd dat jij in een logische opbouw gaat groeien. Daarnaast is er de besloten facebookgroep voor de structurele begeleiding en feedback, zowel voor de online variant als de variant met trainingsdagen en 1-op-1's.

Wanneer en waar vinden de live contactmomenten plaats?

Voor de Intensive Route: De trainingsdagen (dagprogramma) voor de Intensive Route zijn op donderdag 16 mei, 26 september en 28 november. Op 7 november is er een Doorpakdag. De locatie van de live dagen is in Deventer. Alle dagen zijn van 10:00 - 16:30 uur. De data van de online coachcalls worden op 15 april gecommuniceerd. Mocht je onverhoopt een keer niet kunnen kan je deze altijd terugkijken op een moment dat het jou uitkomt. De 1-op-1's kun je zelf inplannen. Op iedere 1e van de maand geef ik mijn agenda vrij en plan je jouw moment in. 
De online Kick-Off is op maandag 15 april om 09:30 uur.

Voor de Online Route: 3 x een Q&A webinar in de avond; op maandag 6 mei, maandag 27 mei en donderdag 20 juni (20:00 -21:00 uur).  De online Kick-Off is op maandag 15 april om 11:00 uur.
De live bonusdag is op donderdag 4 juli van 10:00 - 16:30 uur in Deventer.

Toegang tot de online academy

In de online academy krijg je direct toegang tot alle modules. Dit is inclusief videomateriaal, werkbladen en formats.

Je houdt een jaar lang toegang tot de online omgeving vanaf het moment van inschrijven. Dus vakanties of misschien een periode van ziek zijn is geen probleem. 

Bij de Intensive Route hoort een online bibliotheek waar ik steeds nieuwe zaken aan zal toevoegen het komende jaar.

Wat als ik wil stoppen met het programma?

Het is een programma met een start en eindpunt en een betalingsverplichting. Er is geen tussentijdse opzegging mogelijk. Zie voor specificaties mijn algemene voorwaarden.

Wanneer eindigt het programma?

De Online Route (3 maanden) eindigt op 15 juli 2019 en de Intensive Route (9 maanden) op 15 december 2019. 

Ik ben nog niet gestart, is dit geschikt voor mij?

Het traject is geschikt voor starters of voor ondernemers die hun bedrijf nu echt goed van de grond willen krijgen. Beide routes zijn geschikt. Het is helemaal afhankelijk van jouw wensen en resultaat dat je voor ogen hebt welke route het meest geschikt is voor jou. Heb je hier twijfels over? Mail dan naar info@chanthalhagedoorn.nl dan neem ik contact met je op. 

Wanneer is het live seminar volgend jaar?

Onder voorbehoud zal dit op 10 oktober 2019 plaatsvinden en krijg je als bonus van me cadeau bij de Intensive Route. 

Yes! You’re most welcome. Let’s fly high together.

Copyright 2019 Chanthal Hagedoorn.