Profielfoto fotografie

Natascha Jannink

"Al jaren knaagde er iets bij mij. Ik zat niet meer op mijn plek op mijn werk. Ik ging er met tegenzin naar toe en werd er zelfs ziek van. Er moest wat gebeuren.
Fotografie is al jaren mijn hobby en wat zou het fantastisch zijn als ik daar mijn brood mee kan verdienen. Maar hoe pak ik dit aan? Wat komt er allemaal bij kijken? Wie is dan mijn ideale klant? Ik ging op zoek naar begeleiding en kwam terecht bij het businesstraject van Chanthal. Inmiddels zijn we een aantal maanden op weg in het traject en heb ik eindelijk mijn focus te pakken! Ik ga mij richten op dierenfotografie. Hiermee kan ik twee van mijn passies, fotograferen en mijn liefde voor dieren, combineren.

De training wordt gegeven in een kleine groep waardoor er veel aandacht is voor ieder. Chanthal weet een prettige sfeer te creëren waardoor ik mij op mijn gemak voel. Ik durf mij hierdoor open te stellen voor alles wat er bij mij speelt. Ik heb nu al weer zin in de volgende trainingsdag. Ik kan iedereen die worstelt met het opzetten van een eigen bedrijf dit traject aanraden!"'