Miranda Balster

Miranda Balster

'Ik heb geleerd om als mijzelf en dicht bij mijzelf mijn bedrijf vorm te geven en op te starten. Daarnaast was,  en blijf ik me ervan bewust dat ik mensen om mij heen nodig heb om mee te sparren. Doordat Chanthal oprecht is en pijnpunten van mij durft bloot te leggen blijf ik nadenken over wat ik als ondernemer in huis heb en wat ik nog mis. Door de opbouw van het traject en de ruimte voor mij als persoon heb ik een basis gelegd voor mijn bedrijf, dit is erg waardevol voor mij. Deze basis had ik in mijn eentje nooit gelegd, ik was beginnen te bouwen aan iets zonder fundering. De begeleiding van Chanthal heeft mij steeds opnieuw naar de tekentafel geleid.

Ik heb nu een basis staan en voel dat ik mijn richting heb bepaald. Mijn stippen op de horizon zoals Chanthal het zo mooi zegt, mag ik vanuit mijn intrinsieke motivatie neer gaan zetten.

Ik kan iedereen die moeite heeft om een bedrijf dat ook daadwerkelijk bij je past van de grond te krijgen, het traject van Chanthal aanbevelen. Door haar persoonlijke en integere manier van benaderen kom je al snel tot de kern van alle belemmeringen die groei of opstart van je bedrijf in de weg staan. Er ontstaat dan al snel ruimte om de plek in te nemen die bij je past en succesvol is. Je laat vrouwen zien dat ‘commercieel’ en ‘sales’ geen vies woord is en dit prima samengaat met doen waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Ze heeft mij op een liefdevolle manier laten zien dat dromen zonder plan en concrete acties nergens toe leiden.'