Masterclass:

LevelUp

Een masterclass speciaal voor ondernemers waarvan de basis goed staat, die meer uit hun business willen halen en willen doorgroeien naar een volgende fase met hun bedrijf.

Masterclass:

LevelUp

Een masterclass speciaal voor ondernemers waarvan de basis goed staat, die meer uit hun business willen halen en willen doorgroeien naar een volgende fase met hun bedrijf.

Je bedrijf loopt lekker. Je weet waar je expertise zit en je hebt klanten die blij met je zijn. Toch bemerk je al een tijdje wat onrust bij jezelf. Je wilt graag verder groeien en denkt ook dat dit mogelijk is. Tegelijkertijd heb je nu al wel iets opgebouwd wat je wilt behouden. Bovendien ben je op dagelijkse basis druk met je bedrijf runnen en je klanten zo goed mogelijk bedienen, dat je te weinig reflectietijd ervaart om echt goede keuzes te maken.

Je weet ook. Als je dit nu niet gaat doen, haalt de tijd en ook letterlijk het werk je op een zeker moment in. Heel eerlijk? Dat is eigenlijk al zo. Dat is ook de onrust die je zo nu en dan voelt. Ja, het is heerlijk werken met je klanten en je bent blij dat het goed gaat. Maar je hangt nu al wel een tijd op een zeker punt met je bedrijf. Diep van binnen vind je dit zonde want je weet dat er meer mogelijk is. Het lukt je op het moment echter niet dit stuk in de vingers te krijgen. Je weet niet waar te beginnen, binnen alle werkzaamheden die er al zijn.

Is dit herkenbaar voor je? En ben je er klaar mee?

Dan is dit JOUW masterclass!

Herken je dit?

  • Je merkt dat je op dagelijkse basis te druk bent om je totale business te runnen. Je klanten vragen om aandacht, administratie, zaken ontwikkelen en optuigen en laat staan de marketing. Soms weet je van gekkigheid niet meer wat je nu eerst moet doen.

  • Het lijkt of anderen als een raket omhoog schieten en precies weten wat ze moeten doen om op constante wijze te groeien. Je weet dat jij echt niet minder goed bent dan deze ondernemers. Alleen blijft het bij jou vooral in je hoofd en loopt het spaak op de uitvoering.

  • Je doet een beetje wat je anderen ziet doen. Hoe het lijkt te ‘horen’. Dat zal wel goed zijn. Maar het brengt je alleen steeds verder van je idealen af en waar je jouw bedrijf nu voor gestart bent. Het plezier is hiermee steeds vaker niet als wel aanwezig.

  • Ergens weet je best wel wat je te doen hebt. Daarom staat de basis ook zo goed. Maar je wilt ook graag andere dingen proberen. Deze zijn nu nog teveel ‘hap-snap’. Je schiet met losse flodders buiten je bestaande aanbod om en daardoor bereik je net niemand. En dat voelt eenzaam.

  • Het lijkt wel of er steeds zoveel te doen is en zo weinig tijd voor alles. In je hoofd heb je van alles al lang en breed gedaan. Je vraagt je af wat jij nu echt verkeerd doet. Focus lijkt het sleutelwoord maar hoe zorg je daar nu voor?

  • Je weet ook - als je echt heel eerlijk bent - dat je zelf het grootste probleem bent. Want iets snappen maar het niet doen, staat voor mij gelijk aan dat je het dan toch nog niet wilt. Je staat je eigen groei en verdere succes in de weg. Je kunt je namelijk nog langer blijven afvragen wat nu de meest handige stap is om te doen, maar het is ook nog wel lekker veilig zo, nietwaar? Nu weet je tenminste wat je hebt en dat lijkt toch best te werken. Je weet echter ook heus wel dat je dit diep van binnen niet eeuwig volhoudt. De manier waarop je nu onderneemt ben je feitelijk al ontgroeid. En hiermee vertraag je jezelf enorm.

You got this

Ik weet het. Ik heb daar ook ooit gestaan. Ik ga je helpen. Zoals ik al met zoveel vrouwelijke ondernemers heb gedaan. Het komt goed, als jij jezelf toestaat dat je weer met een hernieuwde, frisse blik naar je bedrijf mag kijken.

Wanneer je blijft doen wat je altijd deed, houd je dezelfde resultaten. Dat wil je niet langer. Dus wanneer je er klaar voor bent om nu echt de juiste stappen te zetten om je bedrijf verder uit te bouwen – op te schalen – en het direct goed aan wil pakken, dan is deze masterclass het beste wat je kunt doen.

LevelUp

Wat nu als ik je meeneem in een stap voor stap route waarmee je jouw bedrijf opnieuw onder de loep neemt.  Je precies kunt zien wat je nu als eerste hebt aan te pakken en je weer kunt verbinden met dat wat je ten diepste wilt. Dat de keuzes die je eerder hebt gemaakt niet slecht zijn, maar ze niet perse meer passen bij waar je nu naartoe wilt. Je bent als mens gegroeid, dus is het tijd dat je bedrijf mee groeit.

Hiermee geef je jouw (potentiële) klanten de gelegenheid om (opnieuw) bij jou aan te mogen haken. Vanuit een helder, doorontwikkeld concept en strategie. Het plan volgen en gewoon gaan doen. Vanuit ‘goed, beter’, is het nu tijd voor ‘best’, voor jouzelf als mens en voor jouw bedrijf. En dit weet ik, omdat ik het zelf doe en inmiddels ook zoveel van mijn klanten.

Als je zegt ‘Jaa! Chanthal, waar wachten we nog op?!’ dan meld je je hieronder aan.

Good to know

Ik houd van eerlijkheid. Ik geef altijd weer aan mijn klanten wat ik zie of niet zie bij ze.

Waar ik denk dat je jezelf voor de gek houdt, waar je wat meer actie mag nemen en soms ook juist wat minder.

Er komt veel uit mijn koker. Ik reik je veel aan waar je graag direct mee aan de slag wilt gaan.

Ik inspireer je graag en geef je voldoende tips waar je nu als eerste mee zou moeten starten. Jij dient te kiezen en voor implementatie te gaan. Logischerwijs hoef je dat natuurlijk niet alleen te doen. Ik vertel je dan ook graag hoe ik je hiermee kan helpen.

Ik houd van interactie en een fun benadering: Ondernemen is plezier, mocht je het even vergeten zijn!  😉

Voor wie?

Als je bereid bent op opnieuw, heel eerlijk, naar je bedrijf en naar jezelf te kijken. Verschillende facetten van je bedrijf onder de loep wilt nemen en bereid ben om op basis van de uitkomsten keuzes te maken. Ja, dit vraagt iets van je en is misschien spannend, maarja, dat was het starten van je business ooit ook. 😉

Ik leer je hoe je jouw bedrijf verder kunt laten groeien op een wijze dat geheel bij jou past. Hoe je klanten aantrekt vanuit jouw expertise dat bovendien gaat zorgen voor een omzetrealisatie en winst die jij wenst.

Hoe je door het toepassen van een super strategie kunt doorgroeien naar jouw next-level. Op een zo’n efficiënte en simpel mogelijke manier. Door ruis weg te halen en bezig te gaan met de zaken die je echt verder gaan brengen. Voor zowel de voorkant -als de achterkant van je bedrijf.

Dat je jouw boodschap, jouw visie, veel meer mag laten zien en uit mag spreken, met een helder (doorontwikkeld) concept en een knalgoed aanbod.

chanthal hagedoorn-2

Deze masterclass is voor jou geschikt als de basis van je bedrijf echt al staat. Je onderneemt al een tijd en weet hoe je klanten kunt aantrekken. Je weet ook dat je nu door wil groeien met je bedrijf, dat je grootser wil uitpakken. Je weet dat dit een iets andere manier van ondernemen van je zal vragen om door te groeien naar jouw volgende level. Je weet niet wat hiervoor nu de meest handige stap is of waar je nu als eerste hebt te beginnen. Dan mag je deze masterclass niet missen!

Chanthal Hagedoorn

Business coach voor bevlogen ondernemers
chanthal hagedoorn-1

Ik geloof dat jij met jouw eigen talenten een succesvol bedrijf kunt vormen. Dat je hier bent om op te mogen staan voor jouw prachtige idealen en met een waardevol aanbod jouw klanten mag gaan bereiken door jezelf te zijn en het concept in jezelf te ontdekken, gecombineerd met de juiste strategie.

Jarenlang heb ik een succesvolle praktijk gehad waar ik vrouwen met trauma begeleidde. Sinds 3 jaar zet ik al mijn ondernemerskennis en -ervaring in om vrouwelijke ondernemers te helpen een gezond bedrijf op te bouwen.

Goed, beter, best’ is mijn motto. Ik hou van ‘gaan met die banaan’. Wanneer je namelijk wacht op dat iets perfect is, komt je bedrijf nooit van de grond. Ik hou van dansen, ben gek op koffie en dol op mijn gezin. Ik ben gedreven, eerlijk en bij mij is het glas eerder half vol dan half leeg. Ondernemen hoeft niet moeilijk te zijn, het valt of staat veelal met een aantal keuzes maken, committed zijn aan je doelen en een zekere mate van actiegerichtheid.

Vertraag niet langer waar je dit diep van binnen niet meer wilt. Sta jezelf toe om met een frisse blik naar de mogelijkheden in jezelf en voor je bedrijf te kijken. Vaak zit er een veel grootser concept in jou dan je nu ziet.

Let’s fly high together!

Lees hieronder wat de deelnemers van een eerdere training ervan vonden:

Foto Hanneke tbv recensie Chanthal

Hanneke Cents - de Fooij

'Er zijn van die momenten in je leven dat je een beslissing dient te maken voor jezelf. Met Chanthal in zee gaan was voor mij dat moment in mijn leven. Tijd om op te staan, tijd om jezelf tegen te komen, groeipijnen door te maken en weer op te krabbelen en er sterker uit te komen. Door haar begeleiding heb ik het aangedurfd om een andere koers te gaan varen met mijn bedrijf. Dat voelde als in het diepe springen, van zekerheid naar onzekerheid. Maar het heeft me zoveel groei opgeleverd als mens en met mijn bedrijf.'

Foto Hanneke tbv recensie Chanthal

Hanneke Cents - de Fooij

'Er zijn van die momenten in je leven dat je een beslissing dient te maken voor jezelf. Met Chanthal in zee gaan was voor mij dat moment in mijn leven. Tijd om op te staan, tijd om jezelf tegen te komen, groeipijnen door te maken en weer op te krabbelen en er sterker uit te komen. Door haar begeleiding heb ik het aangedurfd om een andere koers te gaan varen met mijn bedrijf. Dat voelde als in het diepe springen, van zekerheid naar onzekerheid. Maar het heeft me zoveel groei opgeleverd als mens en met mijn bedrijf.'

Stineke

Stineke Nanninga

'Chanthal denkt echt met je mee. Niet alleen qua business maar ook met mij als persoon. Ik had mega twijfels. Mijn vraag is met alles HOE DAN? Ik had werkelijk geen idee. Maar door de duidelijke uitleg van Chanthal over het hebben van een strategie en een goed actieplan vielen de stukjes langzaam op zijn plek. Met als resultaat dat ik van geen duidelijk aanbod naar een superhelder concept, branding en website ben gegaan en nu een supergaaf online programma heb draaien.'

Stineke

Stineke Nanninga

'Chanthal denkt echt met je mee. Niet alleen qua business maar ook met mij als persoon. Ik had mega twijfels. Mijn vraag is met alles HOE DAN? Ik had werkelijk geen idee. Maar door de duidelijke uitleg van Chanthal over het hebben van een strategie en een goed actieplan vielen de stukjes langzaam op zijn plek. Met als resultaat dat ik van geen duidelijk aanbod naar een superhelder concept, branding en website ben gegaan en nu een supergaaf online programma heb draaien.'

Copyright 2020 Chanthal Hagedoorn