Podcast #6

Keep it simple #6

Ik houd ervan om dingen zo simpel mogelijk te maken. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Helaas zie ik zoveel ondernemers verzanden in allerlei dingen waarvan ze denken dat het nodig is om te doen, waardoor dit veel te veel wordt en er hierdoor net niks qua output gebeurt. Of het veel te lang duurt voordat men goed in business is. En dit heeft heel vaak te maken met uitstelgedrag of dingen perfect willen doen. Terwijl het juist het meest slimme is om een aantal simpele acties gewoon te blijven herhalen.
Daarom, een aflevering met de boodschap: keep it simple!

Meer informatie over mij en hoe je met mij kunt werken: www.chanthalhagedoorn.nl

Sidenote: Ook bij mij is het niet perfect. Helaas is de opname van deze aflevering door een technisch probleem qua geluid niet al te best. Ik ga ervan uit dat je hier voor een keer doorheen kunt luisteren en de volgende keer is deze weer zoals je gewend bent van me.

Luister hier via iTunes

Luister hier via Spotify

 

Wil je meer weten?
Download hier mijn e-book Kraakheldere tips voor een succesvol bedrijf!

Laat een reactie achter