NEW HEADERS 1920 WEBSITE CHANTHAL
Suzanne van der Liende

Suzanne van der Liende

"Ik was ongelukkig in mijn werk en was me aan het oriënteren op het ondernemerschap. Mijn hoofd vol ideeën en vragen. Niet wetende wat ik precies wilde en hoe ik dit aan moest pakken. Chanthal heeft bij me bij de hand genomen en me zelfvertrouwen gegeven. Mijn angsten en belemmeringen uit de weg genomen en me van de juiste directe feedback voorzien. Door haar enthousiasme, creatieve brein en kritische blik ben ik waar ik nu ben!

Het traject met Chanthal heeft gezorgd voor een stevige basis, een goede start. Natuurlijk is het de eerste maanden (op eigen benen) even zoeken, experimenteren, netwerken en veel aan zichtbaarheid doen. Maar inmiddels loopt WerkgelukWerkt. Ik geef trainingen en workshops bij bedrijven, heb al een aantal mensen geholpen meer gelukkig te zijn in hun werk en heb zelfs mijn eigen event al georganiseerd.

Zonder Chanthal had ik nooit gestaan waar ik nu ben. En al helemaal niet zo snel. Het heeft gezorgd voor een kick start van mijn bedrijf. Ik kan iedereen die een eigen bedrijf wil beginnen aanraden een business traject bij Chanthal te volgen. Ook als je twijfelt of je wel echt een ondernemer bent. Of als je nog niet goed helder hebt wat je bedrijf moet zijn of uitstralen. Chanthal helpt je! Op een heel prettige, open en veilige manier. Sommige dingen moet je gewoon doen. En daar is dit er 1 van"

Marjolijn

Marjolijn Knippels

'Er was ruimte voor mij als persoon, want als je daar niet bij stil staat komt je bedrijf echt niet van de grond. Ik kan je eerlijk zeggen dat ik mijn smoezenfabriek inmiddels aardig in kaart heb mèt daarbij de tools die ervoor zorgen dat ik wel stappen vooruit blijf zetten.

Mijn traject bij Chanthal heeft gezorgd voor groei op vele vlakken en kijk met een lach op mijn gezicht naar de toekomst. Dus ben je klaar met je eigen gekunstel, trek dan aan de bel bij Chanthal. Ik kan je verzekeren dat het een onvergetelijke reis gaat worden.'

Foto Hanneke tbv recensie Chanthal

Hanneke Cents - de Fooij

"Er zijn van die momenten in je leven dat je een beslissing dient te maken voor jezelf. Met Chanthal in zee gaan was voor mij dat moment in mijn leven. Tijd om op te staan, tijd om jezelf tegen te komen, groeipijnen door te maken en weer op te krabbelen en er sterker uit te komen. Het traject met Chanthal heeft voor mij deuren geopend die anders gesloten zouden zijn gebleven. Door haar begeleiding heb ik het aangedurfd om een andere koers te gaan varen met mijn bedrijf. Stoppen met mijn vaste baan, in het diepe springen, van zekerheid naar onzekerheid. Zo eng, maar oh, wat fijn als er daardoor ruimte ontstaat om opnieuw te creëren en stappen te zetten die ik nooit eerder heb durven zetten! Chanthal laat je anders kijken, verhelderd, zet je op scherp, opent je de ogen en met haar humor en daadkracht geeft ze je het vertrouwen om ‘the next step’ te nemen. Volg je hart, vlieg mee met Chanthal! Daar krijg je zeker geen spijt van!"'

Suzanne Brand-van der Werf

Suzanne Brand - van der Werf

'Wat vooral bij mij verandert is sinds de start van onze samenwerking is dat ik duidelijk heb wie mijn ideale klant is. Ik ben in gaan zien waar deze zich bevindt, zich gedraagt en wat zijn probleem is. Duidelijk is geworden wat ik kan bieden aan oplossing.

Ook is de wereld van online marketing voor mij opengegaan. Ik wist weinig van sociale media en het effect dat dit kan hebben op mijn klanten. Door dit traject in te gaan is mij daar veel meer over duidelijk geworden.

Ook heb ik geleerd waar ik me wel of niet prettig bij voel. Bijvoorbeeld het technische verhaal rond sociale media is er een waar ik allergie van krijg. Dus weet ik nu dat dit iets is waar ik geen tijd aan hoef te besteden, maar dat ik dit mag uitbesteden.Nog duidelijker is geworden waar mijn kracht en mijn zwakte liggen. Door deze te kennen, krijg ik de touwtjes veel meer in handen. Ik realiseer mij nog vele malen meer dat ikzelf mijn succes kan bepalen.

Chanthal is voor jou de persoon, wanneer je graag jouw bedrijf wilt opstarten of door ontwikkelen. Met daarbij de ruimte om te bewegen in een logische opbouw in een niet te strak vooraf uitgewerkt traject. Ze doet wat nodig is.

Bel haar gewoon eens!'

Julia van Ditshuizen

Julia van Ditshuizen

'In 2017 ben ik gestart als VA (Virtual Assistant) en dat ging best goed, maar ik bleef het idee houden dat ik maar wat aan het aanrommelen was. Structuur en focus ontbraken. In het najaar van 2017 deed ik mee met de challenge van Chanthal op Facebook. Na de challenge besloot ik in te stappen in haar businesstraject Need to Fly, net als 7 andere vrouwelijke ondernemers. Wat een mooie ervaring is dit geweest. We hebben samen 5 intensieve maanden beleefd waarbij Chanthal naast ons stond, met ons meeliep en ons de richting wees voor ons bedrijf. Nu dit traject is beëindigd weet ik veel beter waar ik naar toe wil met mijn bedrijf en hoe ik dit moet bereiken. Een heel waardevol traject!'

Profielfoto fotografie

Natascha Jannink

"Al jaren knaagde er iets bij mij. Ik zat niet meer op mijn plek op mijn werk. Ik ging er met tegenzin naar toe en werd er zelfs ziek van. Er moest wat gebeuren.
Fotografie is al jaren mijn hobby en wat zou het fantastisch zijn als ik daar mijn brood mee kan verdienen. Maar hoe pak ik dit aan? Wat komt er allemaal bij kijken? Wie is dan mijn ideale klant? Ik ging op zoek naar begeleiding en kwam terecht bij het businesstraject van Chanthal. Inmiddels zijn we een aantal maanden op weg in het traject en heb ik eindelijk mijn focus te pakken! Ik ga mij richten op dierenfotografie. Hiermee kan ik twee van mijn passies, fotograferen en mijn liefde voor dieren, combineren.

De training wordt gegeven in een kleine groep waardoor er veel aandacht is voor ieder. Chanthal weet een prettige sfeer te creëren waardoor ik mij op mijn gemak voel. Ik durf mij hierdoor open te stellen voor alles wat er bij mij speelt. Ik heb nu al weer zin in de volgende trainingsdag. Ik kan iedereen die worstelt met het opzetten van een eigen bedrijf dit traject aanraden!"'

Emmely

Emmylou van den Hardenberg

"Voorjaar 2016, ik werkte als loopbaancoach.
Hoe leuk ik het ook vond iets werkte niet. Ik vond het moeilijk om mijn klanten te vinden. En kon mijn draai niet vinden binnen mijn eigen bedrijf.

Ik vroeg me af of ik wel voor het ondernemerschap geschikt was en of ik wel deed wat helemaal bij mij paste. Toen ik dit in een gesprek aan Chanthal vertelde vroeg zij of er iets is waar ik echt blij van wordt. Ja zei ik; stylist worden! Maarja ik vroeg me werkelijk af of ik met mijn kennis en ervaring dit werkelijkheid kon laten worden."

Chanthal daagde mij uit om toch vanuit mijn hart te kiezen en sinds die tijd veranderde mijn leven. Dit klinkt zwaar, maar ik vond mijn doel in het leven. Ik raakte in een heerlijke flow en zag overal kansen. En nu nog, ik leer en geniet.
Van Chanthal leerde ik wat echt in flow zijn voelt. Dat ik echt mijn hart mag volgen en dat er geen enorme ijsberen bestaan. Zelfs als alleenstaande moeder van 2 meiden (2 en 4) vind ik het leven lichter en gaan dingen mij positiever en gemakkelijker af.

Chanthal is naast mijn biz coach ook mijn counselor en dat vind ik voor mij echt een perfecte combinatie. Ik ruim oude patronen op en kan in de flow blijven. Dit is zo sterk. En wat ik heel belangrijk vind. Chanthal ziet mij, mijn bedrijf en heeft super snel door waar mijn krachten en kwaliteiten liggen. De manier waarop zij dit doet is zo direct en tegelijk liefdevol."

Miranda Balster

Miranda Balster

'Ik heb geleerd om als mijzelf en dicht bij mijzelf mijn bedrijf vorm te geven en op te starten. Daarnaast was,  en blijf ik me ervan bewust dat ik mensen om mij heen nodig heb om mee te sparren. Doordat Chanthal oprecht is en pijnpunten van mij durft bloot te leggen blijf ik nadenken over wat ik als ondernemer in huis heb en wat ik nog mis. Door de opbouw van het traject en de ruimte voor mij als persoon heb ik een basis gelegd voor mijn bedrijf, dit is erg waardevol voor mij. Deze basis had ik in mijn eentje nooit gelegd, ik was beginnen te bouwen aan iets zonder fundering. De begeleiding van Chanthal heeft mij steeds opnieuw naar de tekentafel geleid.

Ik heb nu een basis staan en voel dat ik mijn richting heb bepaald. Mijn stippen op de horizon zoals Chanthal het zo mooi zegt, mag ik vanuit mijn intrinsieke motivatie neer gaan zetten.

Ik kan iedereen die moeite heeft om een bedrijf dat ook daadwerkelijk bij je past van de grond te krijgen, het traject van Chanthal aanbevelen. Door haar persoonlijke en integere manier van benaderen kom je al snel tot de kern van alle belemmeringen die groei of opstart van je bedrijf in de weg staan. Er ontstaat dan al snel ruimte om de plek in te nemen die bij je past en succesvol is. Je laat vrouwen zien dat ‘commercieel’ en ‘sales’ geen vies woord is en dit prima samengaat met doen waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Ze heeft mij op een liefdevolle manier laten zien dat dromen zonder plan en concrete acties nergens toe leiden.'

Ingrid

Ingrid Meijer

"Ik ben super dankbaar voor de coaching van Chanthal. Mijn omzet is inmiddels verdubbeld en ik zit volop in het werk."