Emmely

Emmylou van den Hardenberg

"Voorjaar 2016, ik werkte als loopbaancoach.
Hoe leuk ik het ook vond iets werkte niet. Ik vond het moeilijk om mijn klanten te vinden. En kon mijn draai niet vinden binnen mijn eigen bedrijf.

Ik vroeg me af of ik wel voor het ondernemerschap geschikt was en of ik wel deed wat helemaal bij mij paste. Toen ik dit in een gesprek aan Chanthal vertelde vroeg zij of er iets is waar ik echt blij van wordt. Ja zei ik; stylist worden! Maarja ik vroeg me werkelijk af of ik met mijn kennis en ervaring dit werkelijkheid kon laten worden."

Chanthal daagde mij uit om toch vanuit mijn hart te kiezen en sinds die tijd veranderde mijn leven. Dit klinkt zwaar, maar ik vond mijn doel in het leven. Ik raakte in een heerlijke flow en zag overal kansen. En nu nog, ik leer en geniet.
Van Chanthal leerde ik wat echt in flow zijn voelt. Dat ik echt mijn hart mag volgen en dat er geen enorme ijsberen bestaan. Zelfs als alleenstaande moeder van 2 meiden (2 en 4) vind ik het leven lichter en gaan dingen mij positiever en gemakkelijker af.

Chanthal is naast mijn biz coach ook mijn counselor en dat vind ik voor mij echt een perfecte combinatie. Ik ruim oude patronen op en kan in de flow blijven. Dit is zo sterk. En wat ik heel belangrijk vind. Chanthal ziet mij, mijn bedrijf en heeft super snel door waar mijn krachten en kwaliteiten liggen. De manier waarop zij dit doet is zo direct en tegelijk liefdevol."