Businessprogramma: De vliegroute naar een succesvol bedrijf.

Het Business Programma voor een succesvol bedrijf vanuit jou

VOOR VROUWELIJKE ONDERNEMERS DIE WILLEN SHINEN VANUIT HUN EXPERTISE

En hiermee de omzetrealisatie creëren waarvan ze dromen

Het ondernemerschap is echte fun en tegelijkertijd op een aantal vlakken ook wat eenzaam. Het is misschien wel de grootste ontwikkelingsreis die je zult doormaken. Jij hebt jouw bedrijf met veel passie opgezet. Je weet waar je naartoe wilt. En toch komt je bedrijf niet lekker van de grond en twijfel je over wat ervoor nodig is om dat te bereiken.

De tijd is aangebroken dat jij een flinke stap voorwaarts mag maken. Jezelf mag gaan laten zien. Ik ga je leren wat er nodig is zodat jouw mooie bedrijf uitpuilt met toffe klanten.

Jij verandert wel eens van idee, nietwaar? Zie je een andere ondernemer iets neerzetten waarvan jij denkt dat je het ook moet doen. Lijken anderen in je omgeving zo hard te gaan dat je in verwarring raakt of jouw aanpak nog wel de juiste is.

Twijfel je of je mee moet doen met de facebook lives, de podcasts, webinars en andere dingen die schijnen te helpen voor je zichtbaarheid. Is dat echt allemaal nodig?

bg1-1

Er is een duidelijke route nodig waarin je mensen daadwerkelijk de gelegenheid geeft om bij je aan te mogen haken. Dit doe je door helder te communiceren, jouw ideale klant heel goed te kennen en door een duidelijk aanbod te creëren. Daarbij dient dit alles er fantastisch uit te zien, op jouw website en overige uitingen. Met een zekere consistentie, waardoor er een basis van vertrouwen ontstaat.

Je weet daarom volgens mij best dat het helpt om goed zichtbaar te zijn. Om te praten. Om waardevolle info te delen. Om jezelf helemaal te laten zien. Maar, je durft niet of je schiet met losse flodders. Beide leveren niet het gewenste resultaat op. Je weet niet exact welke stappen handig zijn om te zetten. En stel je uit.
Je bedrijf komt niet lekker van de grond.

Je merkt dat je hierdoor hoe langer hoe verder van jouw idealen af komt te staan. Ze zijn niet 100% voelbaar in je bedrijf. Je had ooit voor jezelf een plan bedacht. Hoe je bedrijf eruit moest zien. Hoe je aan het werk zou zijn. Met welk soort klanten. Wat is er nu werkelijk van terecht gekomen?

Ja, je hebt een vet gaaf bedrijf. Toch? Maar dat bedrijf bestaat wel vooral uit jou! Wanneer jij jezelf niet helemaal laat zien vanuit een juiste positionering en dezelfde aanpak blijft doen als dat je nu doet. Blijf je het resultaat houden wat je nu hebt. Ben je daar tevreden mee? Prima.

bg7

Wil je echter niet langer alleen maar tevreden zijn maar met jouw vet gave bedrijf ook vet gave resultaten neer zetten?

Durf jij opnieuw te kiezen? Groter te gaan denken? Nieuwe mogelijkheden echt toe te laten? Wil jij nu wel eens de juiste richting op gaan?

Ik weet dat voor de groei van jouw bedrijf er altijd een stuk persoonlijke groei nodig is om als de ster van jouw bedrijf te kunnen stralen. Je zeker te voelen in wat je doet. Dat je weet welke stappen voor jou kunnen leiden tot succes. Er is geen one size fits-all. Gelukkig maar. Het gaat erom dat jij een bedrijf gaat vormen dat bij jou past en gericht op de resultaten die jij nastreeft. Dat bepaalt welke route we voor je kunnen uitstippelen. De afgelopen jaren heb ik honderden vrouwen mogen begeleiden naar meer plezier, vertrouwen en daadkracht. Ze mogen helpen om ideeën om te zetten naar een sterk concept en te werken vanuit een goede strategie. Hierdoor weet ik als geen ander welke succes ingrediënten er nodig zijn om jezelf die ontwikkeling en groei te geven die nodig zijn. En hiermee het succes van jouw bedrijf in eigen regie gaat nemen.

WAT DE VLIEGROUTE NAAR EEN SUCCESVOL BEDRIJF OPLEVERT.

 • Een upgrade voor jouw bedrijf vanuit jouw expertise

 • Een omzetrealisatie die JIJ wenst

 • Zichtbaarheid op social media dat voor jou gaat werken

 • Een duidelijk concept en positioneringsroute

 • Je leert schrijven als een Pro

 • Persoonlijke groei. Je weet om te gaan met jouw bibbers in het ondernemerschap

 • Je krijgt grip op jouw resultaten doordat we zowel op strategie, ontwikkeling als uitvoering bezig gaan

Lees hier het verhaal van...

Julia van Ditshuizen

Julia van Ditshuizen

'Ik ben een paar jaar geleden gestart als zelfstandig VA (Virtual Assistant) en dat ging best goed, maar ik bleef het idee houden dat ik maar wat aan het aanrommelen was. Structuur en focus ontbraken. In het najaar van 2017 deed ik mee met de challenge van Chanthal. Na de challenge besloot ik in te stappen in haar businesstraject De vliegroute naar een succesvol bedrijf. Wat een mooie ervaring is dit geweest. We hebben samen intensieve maanden beleefd en ik waarbij Chanthal naast ons stond, met ons meeliep en ons de richting wees voor ons bedrijf. Nu dit traject is beëindigd weet ik veel beter waar ik naar toe wil met mijn bedrijf en hoe ik dit moet bereiken. Mijn basis staat. Een heel waardevol traject!'

Opbouw van het programma

11 kick-start modules, online groepscoachcalls, een besloten community en een livedag op locatie!

Het programma bestaat uit 11 modules die ik een logische opbouw aan je presenteer. Het vergt oefening en zo nu en dan stretchen om de informatie goed voor je bedrijf in te richten. Het doen is hierbij altijd een belangrijk onderdeel. Je krijgt per direct toegang tot alle modules in de online leeromgeving. Daarbij zijn er coachmomenten in de vorm van online coachcalls (Q&A's), kun je me al je vragen stellen in de besloten community en train ik je op ondernemersvaardigheden op de livedag.

Met recht een compleet programma.

1. Waar droom je van?

In deze eerste module draait het om jou. Omdat jij de basis bent van jouw bedrijf. Ook leggen we in deze module de fundering voor het succesvol opzetten van jouw bedrijf. En kijken we ook heel praktisch naar je tijdsbesteding. Van hieruit gaan we al een beetje jouw vliegroute bepalen.

2. Wat maakt jou uniek?

In deze module gaan we dieper in op jouw Why. Wat is voor jou zo belangrijk dat je hier iedere dag graag je bed voor uitkomt. Dit vormt de basis voor jouw missie. De waarden die echt er toe doen voor jou krijg je cristal clear en maken we hiermee een vertaalslag naar jouw bedrijf.

3. Ideale klant

Ik ga je vragen in de huid van je ideale klant te kruipen. Wie is deze persoon, wat is het grootste probleem, pijn en verlangen. Ook al kun je meerdere mensen of doelgroepen bedienen, ik ga je uitleggen waarom je hebt te kiezen en wat voor impact dit in positieve zin voor je bedrijf zal hebben.

4. Jouw expertise

Waar weet jij nu heel veel van en raak je niet over uitgepraat? Wat is al zo ontzettend bij jou aanwezig dat het niet meer dan logisch is dat deze kennis een plek in jouw bedrijf heeft. Wat doe jij nu allemaal met deze kennis? Ik ga je leren waar zaken weg mogen, welke er juist mogen blijven of welke je nog even mag laten rijpen.

5. Aanbod

Nu je jouw ideale klant en expertise helder hebt geeft dit de perfecte basis voor jouw aanbod. Module 5 laat je een aanbod maken op basis van de product piramide. Je leert wat ervoor nodig is om interesse op te wekken bij je potentiele klant.  Hoe spreek je jouw ideale klant aan en hoe kun je jouw marketing hier op aan laten sluiten.

6. Concept & positionering

In deze module leer je het geheim van een goed concept en hoe je jouw plek met marketing vanuit jouw expertise in de markt in neemt.  Dit is een zeer belangrijk onderdeel dat vaak nog onderschat wordt maar het zoveel eenvoudiger maakt jezelf online en offline te profileren.  

7. Plan de campagne

Deze module gaat over omzetdoel stellen, verdienmodellen, je daadwerkelijke productaanbod, prijsbepaling en een systeem in je aanbod. Alles zodat je grip krijgt op jouw resultaten.

8. Schrijven als een pro

We gaan aan de slag met storytelling en marketingtechnisch schrijven. Hoe schrijf je nu een blog en welke typen content dien je nu te maken. Je leert het allemaal in deze module en start je met het zaaien voor jouw succes.

9. Sales

Verkoop roept zowel bij de koper als verkoper spanning op. Ik leer je in deze module sales superleuk te gaan vinden op een simpele wijze.

10. Website

Hoe kun je jouw website marketingtechnisch zo goed mogelijk inzettten. Hoe maak je nu van een bezoeker een klant op je website? Het gaat over route, klantbeleving en leren dat iedere pagina een doel op zich heeft. Natuurlijk krijg je allerlei formats die je zo kunt inzetten bij het schrijven van jouw teksten voor je website.

11. Shinen als een malle

In deze module gaan we het over concrete acties hebben vanuit jouw plan de campagne en concept. Je gaat aan de slag en leert op een goede manier je acties uit te zetten, verder te zaaien en…te oogsten.

“Het maakt niet uit wat anderen doen. Het maakt uit wat jij doet.”

Ik weet als geen ander dat jij een enorme drive en passie hebt om voor jouw mooie idealen te gaan. Jezelf als een professional ziet. Een bedrijf hebt. En ook net zoveel angsten. Wat verlammend kan werken. Of te perfectionistisch bent waardoor je niet genoeg in het 'doen' komt. Je denkt nog wel even op dezelfde voet door te kunnen gaan. En vergeet daarbij ondertussen het belangrijkste. Jij!

Ondernemers denken alles zelf te moeten doen. Ze vragen niet snel om hulp, of spreken uit dat ze het even niet meer weten. En wanneer het leven je met de nodige klappen soms even onderuit haalt, is het wel zo prettig om op het veilige nest te blijven zitten. Jou niet gezien dat je je hoofd boven het maaiveld uitsteekt! Ik snap dat. Ik help je om te gaan staan voor jezelf. Je ware ik te laten zien. En je niet onnodig lang dezelfde rondjes blijft lopen.

Crazy birds

'NO ONE ELSE CAN TAKE YOUR PLACE. IT’S YOU THAT HAS TO DO IT.'

Crazy birds noem ik ze. Mijn klanten. Waar jij nu nog aan het fladderen bent… En waar het soms heel gezellig is op het nest. Maar dat je in alles merkt dat je nu echt wil vliegen. Mag jij vliegen van jezelf? Succesvol zijn? Want dat is vaak de angel. Ik trek deze er met liefde uit en leer je HOE te vliegen. En jij jouw succes gaat toe eigenen.

Vertraag niet langer daar waar je dit diep van binnen niet meer wilt. Sta jezelf toe om met een frisse blik naar de mogelijkheden in jezelf en voor je bedrijf te kijken.

Ik weet exact wat er nodig is. Door naar jou te kijken. Jou te zien. Wat er nodig is om een goede basis te creëren voor jouzelf en jouw bedrijf. In de afgelopen jaren heb ik hier ruimschoots mijn sporen in verdiend en heb ik vele vrouwen mogen begeleiden. Het is er vaak allemaal al. Ik leer je graag door de juiste, bewezen stappen te zetten, hoe jouw potentiële klanten gaan aanhaken op jou.

Als ik een ding weet is hoe lastig het kan zijn om echt te kiezen en jezelf hiermee volledig zichtbaar te maken. Om meer plek in te nemen en met vertrouwen je bedrijf verder uit te bouwen.

Ik geloof dat jij met jouw eigen talenten een succesvol bedrijf kunt vormen. Dat je hier bent om op te mogen staan voor jouw prachtige idealen en met een waardevol aanbod jouw klanten mag gaan bereiken door jezelf te zijn.

Naast mijn gevolgde opleidingen in human resource, coaching en counseling heb ik diverse life & businesscoachtrajecten gevolgd bij andere mensen. Ik heb trainingen gevolgd op het gebied van schrijven, storytelling, sales, communicatie, business strategieën en meer. Ook nu laat ik mijzelf nog altijd coachen.

In de afgelopen jaren heb ik ondernemers mogen begeleiden een bedrijf te creëren dat bij ze past. Mijn klanten zijn startende ondernemers of willen een upgrade voor hun bedrijf met een grotere omzetrealisatie en stevigere positie in de markt.

Ik ben Chanthal Hagedoorn.

Over Chanthal

'One day. Or day one. You decide.'

VOOR WIE is de 'vliegroute naar een succesvol bedrijf' perfect?

Dit complete programma is geschikt voor jou wanneer je klaar bent om nu echt te kiezen voor jou en van jouw bedrijf een succes wilt maken. Je het lastig vindt om een goed aanbod en prijs te bepalen en het moeilijk vindt jezelf via een duidelijke route te positioneren en verkoop tot stand te brengen.

Wat heb ik van jou nodig?

 • Je bent bereid te investeren in geld, tijd en energie

 • Je begrijpt dat je een logische opbouw van mij aangereikt krijgt en hiermee zelf aan het werk gaat

 • Je wilt shinen en bent bereid om echt zichtbaar te worden met jouw talenten

 • Je hebt een open houding om te leren en groeien, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak

Ondernemers die je voor zijn gegaan

Lees hier hoe ondernemers waarmee ik heb gewerkt mijn begeleiding hebben ervaren.

Miranda Balster

Miranda Balster

'Ik heb de hulp van Chanthal ingeschakeld omdat ik enorm twijfelde of ik de skills en de discipline had om de opstart van mijn eigen bedrijf vorm te geven. Ik wist dat het veel van mij zou vragen wat betreft mijn plannen omzetten in concrete acties. Ik voelde dat ik hierbij ondersteuning nodig had, een steun in de rug die mij zou kunnen motiveren om ook als het even tegen zit door te gaan. Met name in de opstartfase voelde ik mij onzeker om mijzelf te laten zien als ondernemer. Vanaf onze 1e afspraak had ik het gevoel dat ik een klik had met Chanthal en dat zij degene was die mij zou kunnen helpen. Met name door haar persoonlijke aanpak en diepgang voelde ik me bij haar op mijn gemak. Dit bleek later voor iedereen in onze groep, er gebeurde veel, we toonden elkaar onze emoties en angsten en mede door het vertrouwen van Chanthal groeide er iets moois waarbij ik me enorm op mijn gemak voelde.'

Lees verder
Miranda Balster

Miranda Balster

'Ik heb de hulp van Chanthal ingeschakeld omdat ik enorm twijfelde of ik de skills en de discipline had om de opstart van mijn eigen bedrijf vorm te geven. Ik wist dat het veel van mij zou vragen wat betreft mijn plannen omzetten in concrete acties. Ik voelde dat ik hierbij ondersteuning nodig had, een steun in de rug die mij zou kunnen motiveren om ook als het even tegen zit door te gaan. Met name in de opstartfase voelde ik mij onzeker om mijzelf te laten zien als ondernemer. Vanaf onze 1e afspraak had ik het gevoel dat ik een klik had met Chanthal en dat zij degene was die mij zou kunnen helpen. Met name door haar persoonlijke aanpak en diepgang voelde ik me bij haar op mijn gemak. Dit bleek later voor iedereen in onze groep, er gebeurde veel, we toonden elkaar onze emoties en angsten en mede door het vertrouwen van Chanthal groeide er iets moois waarbij ik me enorm op mijn gemak voelde.'

Lees verder
Suzanne Brand-van der Werf

Suzanne Brand-van der Werf

'Ik vroeg me af hoe ik mijn bedrijf succesvol van de grond ging krijgen. Ik ben nogal graag van het alles zelf doen, ben geen volger. Maar wist dat ik alleen succesvol kon gaan worden als ik iemand mee liet kijken. Ik durfde Chanthal toe te laten.

Haar begeleiding vind ik fijn, omdat ik het gevoel heb dat ik het alsnog zelf mag doen en zelf mag bepalen wat ik wel of niet aan kennis overneem. Geen goed of fout, dus.  Ik ervaar dat ik mag blijven wie ik ben en waar ik voor sta. Hierdoor durf ik open te staan voor tips en tops. De kennis krijg ik mee, maar mag ermee doen wat ik wil. Ik blijf dus de uitkomst bepalen van mijn bedrijf. Chanthal daagt me daarentegen wel uit en laat mij de groeimogelijkheden zien die op mij van toepassing zijn.  Haar begeleiding geeft mij de ruimte te groeien op maat.'

Lees verder
Suzanne Brand-van der Werf

Suzanne Brand-van der Werf

'Ik vroeg me af hoe ik mijn bedrijf succesvol van de grond ging krijgen. Ik ben nogal graag van het alles zelf doen, ben geen volger. Maar wist dat ik alleen succesvol kon gaan worden als ik iemand mee liet kijken. Ik durfde Chanthal toe te laten.

Haar begeleiding vind ik fijn, omdat ik het gevoel heb dat ik het alsnog zelf mag doen en zelf mag bepalen wat ik wel of niet aan kennis overneem. Geen goed of fout, dus.  Ik ervaar dat ik mag blijven wie ik ben en waar ik voor sta. Hierdoor durf ik open te staan voor tips en tops. De kennis krijg ik mee, maar mag ermee doen wat ik wil. Ik blijf dus de uitkomst bepalen van mijn bedrijf. Chanthal daagt me daarentegen wel uit en laat mij de groeimogelijkheden zien die op mij van toepassing zijn.  Haar begeleiding geeft mij de ruimte te groeien op maat.'

Lees verder
Marjolijn

Marjolijn Knippels

'Ik heb de hulp van Chanthal ingeschakeld, omdat ik tijdens mijn ondernemersreis merkte dat er behoorlijk veel angsten zaten. Daardoor bevroor ik, miste ik het plezier en gebeurde er vrijwel niets meer.

Wat mij enorm heeft geholpen is Chanthal haar persoonlijke aanpak. Ze kijkt niet alleen naar cijfers en schotelt je geen voorgekauwd stappenplan voor. In de plaats daarvan liet ze mij voelen welke stappen ik diende te zetten en als me dat niet lukte, welke blokkades daar nog voor zaten.'

Lees verder
Marjolijn

Marjolijn Knippels

'Ik heb de hulp van Chanthal ingeschakeld, omdat ik tijdens mijn ondernemersreis merkte dat er behoorlijk veel angsten zaten. Daardoor bevroor ik, miste ik het plezier en gebeurde er vrijwel niets meer.

Wat mij enorm heeft geholpen is Chanthal haar persoonlijke aanpak. Ze kijkt niet alleen naar cijfers en schotelt je geen voorgekauwd stappenplan voor. In de plaats daarvan liet ze mij voelen welke stappen ik diende te zetten en als me dat niet lukte, welke blokkades daar nog voor zaten.'

Lees verder
Foto Hanneke tbv recensie Chanthal

Hanneke Cents - de Fooij

'Er zijn van die momenten in je leven dat je een beslissing dient te maken voor jezelf. Met Chanthal in zee gaan was voor mij dat moment in mijn leven. Tijd om op te staan, tijd om jezelf tegen te komen, groeipijnen door te maken en weer op te krabbelen en er sterker uit te komen. Het traject met Chanthal heeft voor mij deuren geopend die anders gesloten zouden zijn gebleven. Door haar begeleiding heb ik het aangedurfd om een andere koers te gaan varen met mijn bedrijf. Stoppen met mijn vaste baan, in het diepe springen, van zekerheid naar onzekerheid. Zo eng, maar oh, wat fijn als er daardoor ruimte ontstaat om opnieuw te creëren en stappen te zetten die ik nooit eerder heb durven zetten! Chanthal laat je anders kijken, verhelderd, zet je op scherp, opent je de ogen en met haar humor en daadkracht geeft ze je het vertrouwen om ‘the next step’ te nemen. Volg je hart, vlieg mee met Chanthal! Daar krijg je zeker geen spijt van!'

Foto Hanneke tbv recensie Chanthal

Hanneke Cents - de Fooij

'Er zijn van die momenten in je leven dat je een beslissing dient te maken voor jezelf. Met Chanthal in zee gaan was voor mij dat moment in mijn leven. Tijd om op te staan, tijd om jezelf tegen te komen, groeipijnen door te maken en weer op te krabbelen en er sterker uit te komen. Het traject met Chanthal heeft voor mij deuren geopend die anders gesloten zouden zijn gebleven. Door haar begeleiding heb ik het aangedurfd om een andere koers te gaan varen met mijn bedrijf. Stoppen met mijn vaste baan, in het diepe springen, van zekerheid naar onzekerheid. Zo eng, maar oh, wat fijn als er daardoor ruimte ontstaat om opnieuw te creëren en stappen te zetten die ik nooit eerder heb durven zetten! Chanthal laat je anders kijken, verhelderd, zet je op scherp, opent je de ogen en met haar humor en daadkracht geeft ze je het vertrouwen om ‘the next step’ te nemen. Volg je hart, vlieg mee met Chanthal! Daar krijg je zeker geen spijt van!'

Resultaten van klanten

Suzanne van der Liende

Suzanne van der Liende

"Door haar enthousiasme, creatieve brein en kritische blik ben ik waar ik nu ben! Een gelukkige, startende ondernemer met een missie! Mijn eerste successen zijn al dik gevierd."

Ingrid

Ingrid Meijer

"Ik ben super dankbaar voor de coaching van Chanthal. Mijn omzet is inmiddels verdubbeld en ik zit volop in het werk."

your business – your place – your choice

3 maanden programma:

De vliegroute naar een succesvol bedrijf

3 Maanden traject dat erop gericht is om jouw bedrijf succesvol van de grond te krijgen. Je krijgt ontzettend veel input door de online modules die bomvol staat met alle informatie die je nodig hebt.

INHOUD VAN HET PROGRAMMA

 • 11 online modules met video’s en opdrachten in een online leeromgeving.

 • 3 keer een vraag- en antwoordwebinar in de avond (datum wordt nader bepaald).

 • Een besloten facebookgroep ter inspiratie, ondersteuning, delen en toegang tot mij.

BONUS: 1x een live dag op locatie waar je al je vragen nog eens kunt stellen en ik je train op vaardigheden, t.w.v. €237,-

De investering in dit traject is terug te verdienen met het maken van slechts 1 tot 3 klanten. Een betere investering is haast niet mogelijk. 😉 Alle bedragen zijn excl. btw en op dit aanbod zijn mijn Algemene Voorwaarden van toepassing.

Investering:

3 maanden programma

€1.247,- excl. btw

 • Of 3 termijnen van €420,-

VEELGESTELDE VRAGEN

Wanneer jij daadwerkelijk aan het werk gaat en doet wat nodig is, zeg ik, absoluut. En zelfs vele malen meer dan dat. Hoe snel dit voor je gaat heeft te maken met de mate en snelheid waarop jij kunt implementeren.

Jazeker, als je door online en/of offline zichtbaarheid klanten aan wilt trekken en een eigen dienst of product hebt.

Uiteraard. De contactmomenten zijn zo opgebouwd dat jij in een logische opbouw gaat groeien. Daarnaast is er de besloten facebookgroep voor de structurele begeleiding en feedback. Hier heb je op werkdagen toegang tot mij, kun je me al je vragen stellen en ben ik er voor je.

De live bonusdag vindt plaats op mijn kantoor in Deventer en is in de regel op een donderdag of vrijdag. De datum wordt t.z.t. gedeeld in de besloten facebookgroep. Tijd: 10:00 - 16:30 uur.

De Q&A webinars zijn in de avond of overdag en duren ongeveer een uur, afhankelijk van de hoeveelheid vragen. De Q&A vindt plaats via zoom of middels een webinar. De juiste link wordt hiervoor in de besloten facebookgroep gedeeld.

In de online academy krijg je direct toegang tot alle modules. Dit is inclusief videomateriaal, werkbladen en formats.

Je houdt een jaar lang toegang tot de online omgeving vanaf het moment van inschrijven. Dus vakanties of misschien een periode van ziek zijn is geen probleem.

Het is een programma met een start en eindpunt en een betalingsverplichting. Er is geen tussentijdse opzegging mogelijk. Zie voor specificaties mijn algemene voorwaarden.

Het programma duurt 3 maanden vanaf het moment van instappen en je bent toegelaten tot de academy (online leeromgeving).
Hiermee heb je binnen deze periode recht op 3 x een Q&A, een livedag en toegang tot Chanthal in de besloten groep.
Je houdt echter een jaar lang toegang tot de online academy met de modules. Ook mag je gezellig in de besloten groep blijven om blijvend te connecten met likeminded ondernemers.

Het traject is geschikt voor starters of voor ondernemers die hun bedrijf nu echt goed van de grond willen krijgen. Het gaat er om dat je jouw ideale klant gaat bepalen, een goed aanbod creëert, een verdienmodel uitwerkt en jouw concept weet te verstevigen en hiermee leert hoe je plek kunt innemen in de markt. Dit programma geeft je op alle fronten van het ondernemerschap die stevige basis die je nodig hebt. Heb je hier twijfels over? Mail dan naar info@chanthalhagedoorn.nl dan neem ik contact met je op.

Yes! You’re most welcome. Let’s fly high together.

Copyright 2020 Chanthal Hagedoorn.