De kracht van zichtbaarheid - Chanthal Hagedoorn

DE KRACHT VAN ZICHTBAARHEID

Met deze 4 daagse online training leer je precies hoe je jezelf en jouw bedrijf op de kaart zet, op een authentieke manier zonder trucjes. Je neemt je plek in op een manier dat past bij jou en hebt helder welke acties je moet doen. Creëer zichtbaarheid op een manier dat werkt voor jou en krijg hiermee grip op jouw resultaten.

Deze training helpt je om consistent zichtbaar te zijn op een manier dat past bij jou en je jouw ideale klant mee aanspreekt.

Laat jouw passie en talent aan de wereld zien!

In 4 modules met video's en werkboeken leer jij in 4 dagen:

- Waarom je zichtbaar wílt zijn
- Wat zichtbaar zijn voor jou betekent en kan betekenen
- Waarom jij jezelf nu niet (voldoende) zichtbaar maakt
- Wat jou hierin tegenhoudt
- Waardoor je (nog) niet het gewenste resultaat behaalt
- Hoe jij jezelf kunt positioneren
- Hoe je continu relevante content hebt liggen
- Nieuwe vaardigheden die jouw bedrijf laten groeien

Herken je dit?

Je weet dat zichtbaar zijn essentieel is om jouw ideale klant aan te spreken maar elke keer hik je er weer tegenaan dat je niet goed weet hoe je jouw content nu het beste aan kan vliegen, ontbreekt het je simpelweg aan de tijd of durf je gewoonweg jezelf nog niet zo goed te laten zien.

En dan heb ik het nog niet eens over welk platform of op hoeveel platformen je het beste zichtbaar kan zijn. En waar heb je het dan over?

Misschien ben je wel volop zichtbaar maar levert het niet het gewenste resultaat op en twijfel je wat ervoor nodig is. Je hebt alles al eens gedeeld en bent 'je mojo' effe kwijt... *zucht.....*

Je schiet met losse flodders. Het ontbreekt je aan een strategie.

Als je wilt groeien en als je wilt blijven bestaan als bedrijf, dan moet het anders. Maar hoe? Marketing is al lang niet altijd leuk meer. Dat wat je tot op heden hebt gedaan heeft ook niet het gewenste effect so why bother? Stiekem baal je van jezelf dat het jou niet lukt om iets dat zo simpel lijkt, goed onder de knie te krijgen.

Maar wat als marketing op een 'fun' manier kan dat past bij jou?

Wat als marketing so easy wordt dat je er jouw hand niet meer voor omdraait?

Je marketing ten volle gaat begrijpen en het je hierdoor daadwerkelijk klanten gaat opleveren?

Want dat is wat er gebeurt als je aan de slag gaat met de training De kracht van zichtbaarheid.

Deze training is ontstaan uit een eerdere challenge waar honderden ondernemers aan mee hebben gedaan en de resultaten verbluffend waren. Het is geen trucje. Je zult na (en al tijdens) het volgen van de training met jouw zichtbaarheid aan de bak moeten. 🙂 Wat ik deel in deze training heeft er bij mij voor gezorgd dat mijn bedrijf in een paar jaar tijd door het dak is gegaan. En dat is niet moeilijk maar echt gewoon te doen.

chanthal hagedoorn

Chanthal Hagedoorn

High-Level Business Mentor

Ik geloof dat jij met jouw eigen talenten een succesvol bedrijf kunt vormen. Dat je hier bent om op te mogen staan voor jouw prachtige idealen en met een waardevol aanbod jouw klanten mag gaan bereiken door jezelf te zijn en het concept in jezelf te ontdekken, gecombineerd met de juiste strategie.

Jarenlang heb ik een succesvolle praktijk gehad waar ik vrouwen met trauma begeleidde. Sinds 2017 zet ik al mijn ondernemerskennis en -ervaring in om vrouwelijke ondernemers te helpen een gezond bedrijf op te bouwen. Hier heb ik inmiddels honderden vrouwen mee mogen inspireren en helpen, in verschillende programma's & businessretreats. 

'Goed, beter, best' is mijn motto. Ik houd van 'gaan met die banaan'. Wanneer je namelijk wacht op dat iets perfect is, komt je bedrijf nooit van de grond. Ik houd van dansen, ben gek op koffie en dol op mijn gezin. Ik ben gedreven, eerlijk en bij mij is het glas eerder half vol dan half leeg. Ondernemen hoeft niet moeilijk te zijn, het valt of staat veelal met een aantal keuzes maken, committed zijn aan je doelen en een zekere mate van actiegerichtheid.

Vertraag niet langer waar je dit diep van binnen niet meer wilt. Sta jezelf toe om met een frisse blik naar de mogelijkheden in jezelf en voor je bedrijf te kijken. Vaak zit er een veel grootser concept in jou en is er veel meer mogelijk dan je nu ziet.

Wat anderen zeggen over Chanthal

Suzanne Brand - van der Werf

Zelf mijn succes bepalen “Door de samenwerking met Chanthal heb ik zoveel geleerd. Wie mijn ideale klant is, wat de wereld van online marketing inhoudt, het effect van social media op mijn klanten. Ook heb ik geleerd waar ik me wel of niet prettig bij voel, waar mijn kracht en mijn zwakte liggen en dat ik ook dingen mag uitbesteden. Ik realiseer dat ik zelf mijn succes kan bepalen. Chanthal is voor jou de persoon, wanneer je graag op authentieke wijze jouw bedrijf wilt starten of door ontwikkelen. Ze doet wat nodig is.” 

Carien van Lankeren Matthes

"Ik heb meegedaan aan een challenge: De kracht van zichtbaarheid. Wat een sprankeling, passie en bevlogenheid gaat er van Chanthal uit. Een prachtig werkboek waar al zoveel vragen en opdrachten waren die tot meer inzicht leidden. Eyeopeners. Ook de aandacht die Chanthal me geeft in haar mails. Betrokken en oprecht."

Geen belemmerende overtuigingen op zichtbaarheid meer!

Voor maar 37 euro (excl. BTW) krijg je in 4 dagen een totaal andere kijk op zichtbaarheid, weet je wat werkt en schuif je jouw belemmerende overtuigingen op zichtbaarheid aan de kant!
Inclusief: 4 trainingsvideo's & een prachtig werkboek

 

Let's fly high together!

Copyright 2018-2022 Chanthal Hagedoorn

Scroll naar boven