Skip to content

Concept & Strategie LIVE Event 10 oktober 2019 – Fooddock Deventer

Chanthal Hagedoorn

Ontdek het grootse concept dat in jou zit en vind jouw route naar een succesvol bedrijf.

Licht uit, Spot aan, Succes!

bg mobiel

Voel jij dat er meer in jou zit dan dat je nu laat zien? Weet jij ook dat je jouzelf ergens nog ontzettend zit in te houden?

Stel je voor dat jij jouzelf nergens meer door zou laten tegen houden. Dat je jouw grootste dromen en verlangens nu volledig toelaat. Dat je exact weet wie jij bent, waar jij met jouw bedrijf voor staat en hoe je hiermee de tofste klanten ever bereikt.

Het is tijd.

Tijd om het grootse concept dat in jou zit helemaal te ontdekken en volledig toe te laten. Om de ‘concept jas’ aan te trekken die jou helemaal past. Omdat het volledig kloppend is bij jou. Wat je te doen hebt en wat je te brengen hebt. No excuses anymore.

Chanthal Hagedoorn

Je bent al van zover gekomen. Hebt al zoveel stappen gezet in het leven. Je hebt jouw bedrijf opgebouwd, een missie en liefde voor je klanten.

Je werkt hard aan het opbouwen van je bedrijf en daar heb je plezier in. Toch voelt het ook weleens dat er een aantal belangrijke ingrediënten lijken te ontbreken. Het is net of je het complete plaatje nog niet helemaal rond krijgt gebreid in je hoofd. Het houdt je tegen om helemaal voluit te gaan en in de waan van de dag is het helemaal lastig om dit helder te krijgen. Het is de reden waardoor je al een tijdje met losse flodders schiet en niet bij dat volgende level komt dat je graag zou willen.

Het is mogelijk om zo ‘on point’ te zijn als je zou willen, wanneer je het grootse concept in jou gaat ontdekken en dit gaat koppelen aan de juiste route voor positionering. Dit levert je een kraakheldere boodschap op, herkenbaarheid in de markt, de tofste klanten en vrijheid in je business.

En dit alles kan sneller dan je denkt…

Lange tijd heb ik gedacht dat ik prima aan het ondernemen was. Ik had een goedlopend bedrijf en de basis was meer dan goed. Maar eigenlijk wilde ik meer. Ik wilde niet alleen een goedlopend bedrijf: ik wilde mezelf laten zien, ik wilde groeien, ik wilde groots gaan uitpakken!

Wat miste ik dan in mijn bedrijf?
Ik wist het wel: ten eerste was het ergens allemaal behoorlijk serieus geworden. Het liep allemaal prima, maar ik miste de fun! Ten tweede legde ik mezelf in het ondernemerschap heel veel kaders op die ik van anderen had geleerd. En die kaders werkte voor hen, maar niet per se voor mij. Dat maakte ook dat ik ineens weer wist waarom die fun-kant van mezelf zo belangrijk was om mee te nemen in mijn bedrijf: omdat de crazy fun momenten ook de motortjes zijn die mij aan het draaien houden op de momenten dat het gewoonweg lastig is in het leven en dus in het ondernemen.

Dus die kant van jezelf wil jij ook kennen en uiten. Dat wil je groot maken in je bedrijf. Je wilt jezelf dat plezier gunnen in je bedrijf. Zonder plezier is succes voor mij geen succes.

Ik ben toen alle kanten die ik in me heb ook gaan laten zien in mijn bedrijf. Gegaan voor de zichtbaarheid die bij mij past. En kwam er achter: ik heb me niet alleen in mijn zichtbaarheid, maar in mijn hele ondernemerschap enorm in zitten houden. Er zat een veel groter en grootser concept in mij dat via mijn ondernemerschap het levenslicht wilde zien.

Nu is het voor jou ook tijd om te gaan ontdekken hoe jij die droom volledig tot bloei kan laten komen.

You got this

Time to open up a new chapter in life, and to explore a larger centre.

- Lillian Russel.

Het Concept & Strategie LIVE Event is hét event voor bevlogen ondernemers die klaar zijn met een ‘oké-business’ en nu echt naar een ‘next-level’ willen.

Dit event zorgt ervoor dat je jouw concept kraakhelder krijgt en dit helemaal gaat ‘ownen’. Dat je weer volledig in contact staat met waarom dit zo belangrijk voor jou is, het bruist in jouzelf van de inspiratie en je niet kan wachten om jezelf van hieruit helemaal te laten zien. Na dit event kun jij in de eerste plaats niet meer om jouzelf heen. No holding back anymore! Dat is echt de allerbelangrijkste stap die jij eerst te nemen hebt. Het succes volgt uit de strategische stappen waarvoor jij die dag een eigen persoonlijke route maakt.

bg mobiel 2

Tijdens het Concept & Strategie Event ontdek je

  • Wat de ingrediënten zijn van een goed concept en positionering

  • Wat het grootse concept in jou is

  • Hoe je jouw concept kraakhelder doorvoert in je bedrijf

  • Hoe je hiermee super aantrekkelijk wordt en hiermee de tofste klanten gaat aantrekken

Licht uit, Spot aan, succes!

Stinneke

Stineke Nanninga

Afvallen zonder dieet

 

"Chanthal denkt echt met je mee, niet alleen qua business maar ook met mij als persoon.
Ik had mega twijfels voordat ik aan het traject begon. Mijn vraag is met alles HOE DAN? Ik had werkelijk geen idee. Maar door de duidelijke uitleg van Chanthal over het hebben van een strategie en een goed actieplan vielen de stukjes langzaam op zijn plek. Met als resultaat dat ik van geen duidelijk aanbod naar een superhelder concept, branding en website ben gegaan en nu een supergaaf online programma heb draaien.
Doordat ik met Chanthal ging samenwerken heb ik echt de puntjes op de i kunnen zetten en door kunnen pakken. Want nu was er een plan. De tijd die ik voorheen kwijt was aan onderzoeken gebruik ik nu voor het werken met klanten. En het resultaat is geweldig. Mijn kwartaal omzet is 5 keer zo hoog. Whoop, whoop.

Ga naar haar event als je er echt voor wil gaan, als je nieuwsgierig bent en benieuwd wat er nog meer voor je mogelijk is. Als je niet bang bent om jezelf te ontdekken en als je een booming business wilt opbouwen!'

Wat gaan we doen tijdens het Concept & Strategie Event

Even weg uit de waan van de dag. Dat is nodig. Een dag helemaal uit je business om aan je business te werken. Inspiratie opdoen op een totaal andere plek en andere toffe ondernemers te ontmoeten. Om de inzichten die je opdoet daadwerkelijk te verbinden aan concrete acties.

Je leert anders kijken naar jezelf en jouw bedrijf. Waarom je dingen doet, hoe je dingen nu doet en waar het makkelijker, beter en meer als jouzelf kan. De ruis in je bedrijf verdwijnt. Hiervoor in de plaats komt helderheid, een laserscherpe focus en een bruisende energie die je een enorme daadkracht geeft.

  • Je staat het grootse concept in jouzelf toe.

  • Je gaat de ruis in je bedrijf ontdekken die je nu belemmert om echt te groeien.

  • Je weet precies waarom je hier bent en welke boodschap je te brengen hebt.

  • Je ziet heldere stappen en strategieën voor je.

  • Je gaat keuzes maken voor jouw positionering en voor het aanbod in jouw concept.

  • Stapt in jouw next-level bedrijf.

Het Concept & Strategie Event is voor jou als...

Als je op jouw manier jouw bedrijf wilt laten groeien. Als je open staat om het grootse concept in jezelf te ontdekken en jouw bedrijf via praktische tips en tools naar een next level wilt brengen. Als je open staat voor nieuwe inzichten over jezelf en jouw manier van ondernemen. Als je gedreven bent en meer uit je business wilt halen dan je nu doet. Als je je wel eens een beetje 'crazy' voelt in het ondernemerschap (I love the crazy ones 😊) en andere 'crazy ones' wilt ontmoeten.

Misschien vind je het spannend om te komen. Denk je 'wie ben ik om dat grootse concept te dragen'. Maar weet je ook diep van binnen dat je supergoed bent in wat je doet, je een missie hebt en er veel meer mogelijk is. Dat is the crazy feeling dat je mag volgen.

Je bent serieus over je business en wilt niet langer in dezelfde rondjes cirkelen. Je staat open om kennis op te doen, nieuwe dingen te leren en te implementeren.

hanneke

Hanneke Cents

Taal Lees Spelling Specialist

“Het zit diep van binnen, dat weet je. Het borrelt. Maar je kan er nog niet bij. Je wilt wel heel graag. Je weet alleen niet hoe. Zie hier de oplossing 😊. Chanthal, als businesscoach, maar ook als fijn mens, helpt jou om bij dat stukje te komen. Eerlijk, to the point, no nonsense. Ze zet je aan tot actie. Houdt je een spiegel voor. Prikkelt je. Soms confronterend, maar zo nodig. Ze geeft jou dat laatste zetje dat je nodig hebt om nu echt door te pakken. Met een goed concept en effectieve strategie. En dan gaan met die banaan
Geloof dat het kan. Want het kán!"

Voel jezelf ‘so free as a bird’ in je business

Crazy birds

Chanthal Hagedoorn

Businesscoach voor bevlogen ondernemers

Ik geloof dat jij met jouw eigen talenten een succesvol bedrijf kunt vormen. Dat je hier bent om op te mogen staan voor jouw prachtige idealen en met een waardevol aanbod jouw klanten mag gaan bereiken door jezelf te zijn en het concept in jezelf te ontdekken, gecombineerd met de juiste strategieën.

Jarenlang heb ik een succesvolle praktijk gehad waar ik vrouwen begeleidde met trauma. Sinds 2 jaar zet ik al mijn ondernemerskennis -en ervaring in om vrouwelijke ondernemers te helpen een gezond bedrijf op te zetten.

'Goed, beter, best' is mijn motto. Ik hou van 'gaan met die banaan'. Wanneer je namelijk wacht op dat iets perfect is komt je bedrijf nooit van de grond. Ik hou van dansen, ben gek op koffie en dol op mijn gezin. Ik ben gedreven, eerlijk en bij mij is het glas eerder half vol dan half leeg. Ondernemen hoeft niet moeilijk te zijn, het valt of staat veelal met een aantal keuzes maken, committed zijn aan je doelen en een zekere mate van actiegerichtheid.

Vertraag niet langer waar je dit diep van binnen niet meer wilt. Sta jezelf toe om met een frisse blik naar de mogelijkheden in jezelf en voor je bedrijf te kijken. Vaak zit er een veel grootser concept in jou dan je nu ziet.

Ik ontmoet je graag op 10 oktober.

Praktisch

Het Concept & Strategie Event vindt plaats op donderdag 10 oktober bij Fooddock in Deventer. Fooddock is een industriële silo in het Havenkwartier van Deventer waar een hippe en eigentijdse foodhal in gevestigd zit. Een anders dan anders locatie, passend bij mijn concept. 😊 Fooddock is gemakkelijk te bereiken, heeft voldoende gratis parkeerplaatsen en ligt dicht bij de snelweg A1.

Jij bent deze dag mijn gast en de dag is dan ook geheel verzorgd. Van binnenkomst totdat je weer opgeladen naar huis gaat zal het je aan niets ontbreken. Het programma is van 10 – 17 uur, incl. een afsluitende borrel.

Ik heb een bomvol programma voor je. Kom dus op tijd. Na aanmelding krijg je ruim voor 10 oktober de laatste informatie over het event, route en overige details.

Weet dat ik snel schakel en je zal bevragen. Het is niet slechts de grote Chanthal Hagedoorn show maar het zal gaan om jou en het laten groeien van jouw business. Daar heb ik jou deze dag dus voor nodig. Van mijn huidige klanten krijg ik vaak terug dat ik snel tot de kern kom, meer mogelijkheden voor ze zie dan ze zelf voor mogelijk houden en ze een liefdevolle schop onder hun...geef.  Daarbij vind ik dat ondernemen fun hoort te zijn en zal ook deze dag, naast mega waardevolle inzichten, how to’s en je uitdagen om in de grotere versie van jezelf te stappen, een dag vol plezier zijn.

Dit event is anders dan alle andere events. Wil jij er dus bij zijn wacht dan niet te lang met het verzilveren van jouw plek. Voor de eerste crazy ones geldt er een early bird prijs van slechts 97 euro excl. btw. Daarna zal de prijs oplopen naar 127 euro en uiteindelijk naar 147 euro excl. btw.

Veelgestelde vragen

Is het event ook geschikt wanneer ik net ben begonnen?

Ja! Het enige wat belangrijk is, is dat je niet wilt blijven staan waar je nu bent en dat je echt bereid en gedreven bent om een niveau verder te groeien.

Ik heb al een succesvol bedrijf moet ik er dan ook bij zijn?

Ja! Het enige wat belangrijk is, is dat je niet wilt blijven staan waar je nu bent en dat je echt bereid en gedreven bent om een niveau verder te groeien.

Ik vind events spannends. Is dit dan wel iets voor mij?

Ja! Hoewel ik je natuurlijk ga uitdagen om in jouw next level bedrijf te stappen zal deze dag in een plezierige, veilige omgeving zijn. Ik zal je nooit dwingen om zaken met een buurvrouw te delen als je dit niet wilt en je doet de opdrachten vooral voor jezelf. Wel zal er zo nu en dan een verrassingselement in het programma zitten. Maar hey, dat is nou net de fun. 😉

Wat moet ik meenemen?

Ik zorg voor alles dat je nodig hebt: pen, papier, lunch, hapjes en drankjes. Als je een mooi notitieboek hebt, kun je dat uiteraard zelf meenemen. Verder zal het je deze dag aan niks ontbreken.

Ik woon ver weg. Organiseer je dit event ook elders?

Nee. Dit is een eenmalig event. En Deventer ligt echt, als je op de landkaart van Nederland kijkt, redelijk centraal in het midden van het land. Op een uur rijden van Amsterdam, op 1 uur en 45 min van Rotterdam, Groningen en Eindhoven. Alleen vanuit Zeeland reis je er wel zo’n 2,5 uur over 😉.

Een optie is om alvast in Deventer te overnachten. Vlakbij Fooddock kun je overnachten bij het Postillion Hotel Deventer, gelegen aan de A1. Of in de binnenstad bij het leuke, kakelverse hotel Finch. Deventer is een superleuke, gezellige stad dus een dag ervoor of erna er aan vast knopen raad ik je van harte aan.

Hoe lang geldt de Early Bird?

Deze verdwijnt binnenkort. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Dus heb je zin in een ‘anders dan anders event’ met grootse inzichten die jou klaarstomen voor jouw next level resultaten, boek dan nu je ticket. 

Heb je nog andere vragen?
Mail dan naar: info@chanthalhagedoorn.nl

Copyright 2019 Chanthal Hagedoorn. Algemene voorwaarden - Privacyverklaring