Pak de regie
online 4-daagse

Get your sh*t together

4 dagen begeleiding zodat je grip krijgt op je omzet, aantallen, je dromen, gevoel, klanten en je ‘sh*t’.

23 t/m 26 november 2020

Pak de regie
online 4-daagse

Get your sh*t together

4 dagen begeleiding zodat je grip krijgt op je omzet, aantallen, je dromen, gevoel, klanten en je ‘sh*t’.

23 t/m 26 november 2020

NA DEZE GRATIS CHALLENGE:

 • Durf je groots te dromen en vertaal je dit door naar heldere doelen voor 2021

 • Weet je precies welke aantallen in jouw bedrijf belangrijk zijn om je klantenkring te vergroten en waar je op moet letten

 • Neem je besluiten op wat je niet langer tolereert in je business

 • Laat jij je echt niet langer tegenhouden door je eigen sh*t en gedoe

 • Breek je door naar jouw next-level

 • Gaat jouw bedrijf uitpuilen met de leukste klanten

Datum: 23 t/m 26 november 2020

4 dagen begeleiding zodat je jouw bedrijf nu echt uit de grond stampt, door te werken vanuit een duidelijk plan en hieraan de juiste acties te koppelen

'No excuses anymore'

Als je dit leest worstel jij waarschijnlijk om jouw bedrijf echt goed op de kaart te zetten. Er zijn zoveel zaken en dingen die je hebt te doen en kunt doen voor de groei van jouw bedrijf, dat je ergens verzandt in alle mogelijkheden. Je hebt overal een klein beetje van opgestoken, maar het echt integreren in je bedrijf is wat anders. Bovendien kom je tijd te kort om echt eens in een aantal zaken te duiken. En een plan? Ja, je hebt ooit voor jezelf iets bedacht. Maar nu het jaar bijna voorbij is moet je toegeven dat er niet veel van terecht is gekomen.

Nou, dat moet toch echt beter kunnen. Daarom heb ik speciaal voor jou deze 4-daagse ontwikkeld. Ik leer je met een logische opbouw met praktische korte opdrachten hoe jij tot een simpel en duidelijk plan voor jezelf komt. Zodat jij exact weet welke acties jij hebt te doen om je bedrijf te laten groeien in 2021. Zonder een concreet en haalbaar plan is jouw bedrijf stuurloos. Dan heb je geen duidelijke focus, weet je niet waar je naartoe aan het werken bent en wat je op maandelijkse, wekelijkse en dagelijkse basis hebt te doen. Met als resultaat dat je onvoldoende verkopen hebt.

Werken vanuit een duidelijk plan heeft voor mijn bedrijf zoveel opgeleverd. In drie jaar tijd is mijn bedrijf ontzettend gegroeid en heb ik me gerealiseerd dat ik eerder veel omzet heb laten lopen. Ik deed van alles en werkte hard, maar het overkoepelende plan ontbrak. Ik had geen duidelijk inzicht in mijn aantallen en ratio’s, laat staan een duidelijke strategie. Dit resulteerde dat ik druk was maar met achteraf gezien niet altijd de juiste dingen. Bovendien was ik altijd bezig om te bedenken wat ik nu weer moest doen om klanten aan te trekken. Vanaf het moment dat ik ging werken vanuit een duidelijk plan en een strategische route, ging het stromen in mijn bedrijf en groeide mijn omzet. Na verloop van tijd kon ik zelfs daar wat op leunen, wat me ruimte gaf om andere zaken in mijn bedrijf te ontwikkelen.

Ik weet dat jij ook een harde werker bent. Dat je wilt dat je bedrijf slaagt en er voldoende inkomsten zijn om een goed leven op te bouwen. Met een duidelijk plan en een zekere mate van actiegerichtheid gaat jou dit ook lukken. Dit is niet de zoveelste challenge die je enkel aanmoedigt. Ik vertel je wat werkt. Jij rekent af met je gedoe, gaat aan de slag en pakt hiermee de regie voor jouw bedrijf.

Wat gaan we doen:

 • Iedere dag is er een live masterclass met een thema

 • Je ontvangt 4 dagen een korte opdracht

 • Lidmaatschap online community Businessplatform voor hoogvliegers, waar je jouw opdrachten kunt delen als je wilt en ik feedback geef

 • Mijn beste tips & trics en aanmoediging voor 2021 😉

 • Mega inzichten en echte groei voor de actieve deelnemers

Wat anderen zeggen:

Lindsay

Lindsay Vek

"Ik heb bij Chanthal een challenge mogen volgen en ben bij haar Concept & Strategie Event geweest en heb haar leren kennen als een businesscoach die van aanpakken houdt. Ze draait er niet omheen en weet je direct bij je probleem te brengen. Ze deelt waardevolle kennis met je om te zorgen dat ook jij duidelijkheid schept in je bedrijf en een vliegende start maakt."

IMG_0447

Carien van Lankeren Matthes

"Ik heb meegedaan aan een challenge: de kracht van zichtbaarheid. Wat een sprankeling, passie en bevlogenheid gaat er van Chanthal uit. Een prachtig werkboek waar al zoveel vragen en opdrachten waren die tot meer inzicht leidden. Eyeopeners. Ook de aandacht die Chanthal me geeft in haar mails. Betrokken en oprecht."

Chanthal

Businesscoach voor bevlogen ondernemers. 

Ik geloof dat jij met jouw eigen talenten een succesvol bedrijf kunt vormen. Dat je hier bent om op te mogen staan voor jouw prachtige idealen en met een waardevol aanbod jouw klanten mag gaan bereiken door jezelf te zijn en het concept in jezelf te ontdekken, gecombineerd met de juiste strategie.

Jarenlang heb ik een succesvolle praktijk gehad waar ik vrouwen begeleidde met trauma. Sinds 3 jaar zet ik al mijn ondernemerskennis -en ervaring in om vrouwelijke ondernemers te helpen een gezond bedrijf op te zetten.

Goed, beter, best’ is mijn motto. Ik hou van ‘gaan met die banaan’. Wanneer je namelijk wacht op dat iets perfect is komt je bedrijf nooit van de grond. Ik hou van dansen, ben gek op koffie en dol op mijn gezin. Ik ben gedreven, eerlijk en bij is het glas eerder half vol dan half leeg. Ondernemen hoeft niet moeilijk te zijn, het valt of staat veelal met een aantal keuzes maken, committed zijn aan je doelen en een zekere mate van actiegerichtheid.

Chanthal Hagedoorn

Copyright 2020 Chanthal Hagedoorn.