Bedankt e-book - Chanthal Hagedoorn

Het is gelukt! Gefeliciteerd 😉

Bedankt voor je aanvraag van mijn gratis e-book. Je ontvangt binnen enkele minuten mijn e-book in je INBOX.

Binnen 15 minuten niet ontvangen? Stuur dan een e-mail naar support@chanthalhagedoorn.nl

Maar wacht even.. Ik heb nog iets anders tofs voor je!

Omdat je mijn e-book hebt aangevraagd ben je als ondernemer vast ook bezig met zichtbaarheid en jezelf op de kaart zetten. 🙂

Veel ondernemers hebben moeite om op consistente wijze zichtbaar te zijn en zijn zoekende naar een manier waarop ze dit kunnen doen op een manier die volledig bij ze past. Daarom heb ik de speciale 4-daagse online training 'De kracht van zichtbaarheid' ontwikkeld.

bedankt

DE KRACHT VAN ZICHTBAARHEID

Met deze 4 daagse online training leer je precies hoe je jezelf en jouw bedrijf op de kaart zet, op een authentieke manier zonder trucjes. Je neemt je plek in op een manier dat past bij jou en hebt helder welke acties je moet doen. Creëer zichtbaarheid op een manier dat werkt voor jou en krijg hiermee grip op jouw resultaten.

Deze training helpt je om consistent zichtbaar te zijn op een manier dat past bij jou en je jouw ideale klant mee aanspreekt.

Laat jouw passie en talent aan de wereld zien!

In 4 modules met video's en werkboeken leer jij in 4 dagen:

- Waarom je zichtbaar wílt zijn
- Wat zichtbaar zijn voor jou betekent en kan betekenen
- Waarom jij jezelf nu niet (voldoende) zichtbaar maakt
- Wat jou hierin tegenhoudt
- Waardoor je (nog) niet het gewenste resultaat behaalt
- Hoe jij jezelf kunt positioneren
- Hoe je continu relevante content hebt liggen
- Nieuwe vaardigheden die jouw bedrijf laten groeien

Herken je dit?

Je weet dat zichtbaar zijn essentieel is om jouw ideale klant aan te spreken maar elke keer hik je er weer tegenaan dat je niet goed weet hoe je jouw content nu het beste aan kan vliegen, ontbreekt het je simpelweg aan de tijd of durf je gewoonweg jezelf nog niet zo goed te laten zien.

En dan heb ik het nog niet eens over welk platform of op hoeveel platformen je het beste zichtbaar kan zijn. En waar heb je het dan over?

Misschien ben je wel volop zichtbaar maar levert het niet het gewenste resultaat op en twijfel je wat ervoor nodig is. Je hebt alles al eens gedeeld en bent 'je mojo' effe kwijt... *zucht.....*

Je schiet met losse flodders. Het ontbreekt je aan een strategie.

Als je wilt groeien en als je wilt blijven bestaan als bedrijf, dan moet het anders. Maar hoe? Marketing is al lang niet altijd leuk meer. Dat wat je tot op heden hebt gedaan heeft ook niet het gewenste effect so why bother? Stiekem baal je van jezelf dat het jou niet lukt om iets dat zo simpel lijkt, goed onder de knie te krijgen.

Maar wat als marketing op een 'fun' manier kan dat past bij jou?

Wat als marketing so easy wordt dat je er jouw hand niet meer voor omdraait?

Je marketing ten volle gaat begrijpen en het je hierdoor daadwerkelijk klanten gaat opleveren?

Want dat is wat er gebeurt als je aan de slag gaat met de training De kracht van zichtbaarheid.

Deze training is ontstaan uit een eerdere challenge waar honderden ondernemers aan mee hebben gedaan en de resultaten verbluffend waren. Het is geen trucje. Je zult na (en al tijdens) het volgen van de training met jouw zichtbaarheid aan de bak moeten. 🙂 Wat ik deel in deze training heeft er bij mij voor gezorgd dat mijn bedrijf in een paar jaar tijd door het dak is gegaan. En dat is niet moeilijk maar echt gewoon te doen.

Geen belemmerende overtuigingen op zichtbaarheid meer!

Voor maar 37 euro (excl. BTW) krijg je in 4 dagen een totaal andere kijk op zichtbaarheid, weet je wat werkt en schuif je jouw belemmerende overtuigingen op zichtbaarheid aan de kant!
Inclusief: 4 trainingsvideo's & een prachtig werkboek

 

Scroll naar boven