De kracht van zichtbaarheid 4-daagse

Trek zoveel mogelijk klanten aan door jezelf te zijn

4 dagen begeleiding zodat je jouw bedrijf nu echt uit de grond stampt vanuit de juiste positionering, door jouw verhaal en concept volledig in lijn te laten zijn met wie jij werkelijk bent.

12 t/m 15 april 2021

De kracht van zichtbaarheid 4 daagse

Trek zoveel mogelijk klanten aan door jezelf te zijn

4 dagen begeleiding zodat je jouw bedrijf nu echt uit de grond stampt vanuit de juiste positionering, door jouw verhaal en concept volledig in lijn te laten zijn met wie jij werkelijk bent.

12 t/m 15 april 2021 

Schrijf je nu in!

Schrijf je in voor alle masterclasses van de 4-daagse
Mocht je onverhoopt op 1 van de dagen verhinderd zijn, ontvang je een samenvatting van me.

NA DEZE GRATIS 4 DAAGSE:

 • Ga je het grootse concept in jouzelf zien

 • Weet je jouw unieke ik volledig door te vertalen in jouw bedrijf

 • Kan jij jouzelf neerzetten en laten zien vanuit een kloppende positionering

 • Laat jij je echt niet langer tegenhouden om jouzelf en jouw boodschap te laten zien

 • Breek je door naar jouw next-level

 • Gaat jouw bedrijf uitpuilen met de leukste klanten

De kracht van zichtbaarheid Chanthal Hagedoorn

Datum: 12 t/m 15 april

4 dagen begeleiding zodat je jouw bedrijf nu echt uit de grond stampt vanuit de juiste positionering, door jouw verhaal en concept volledig in lijn te laten zijn met de true you.

'No one else can take your place. It’s you that has to do it'

Als je dit leest worstel jij waarschijnlijk om jouw bedrijf echt goed op de kaart te zetten. Er zijn zoveel zaken en dingen die je kunt doen voor de oh zo nodige zichtbaarheid, dat je ergens verzandt in alle mogelijkheden. Je hebt overal een klein beetje van opgestoken, maar het echt integreren in je bedrijf is wat anders. Het lijkt soms net of er nog enkele belangrijke ingrediënten ontbreken, maar je kan er niet exact je vinger opleggen.

Ik snap dat. Daarom heb ik speciaal voor jou deze 4-daagse ontwikkeld. Ik leer je met een logische opbouw met praktische korte opdrachten hoe jij jezelf kunt positioneren op de markt. Zodat mensen erom staan te springen om met jou te werken. Concept en positionering is voor mij onderdeel van jouw fundament. De basis die helder dient te zijn waarmee jij jouzelf onderscheid met jouw mooie bedrijf. Zonder dat is er geen duidelijke focus, weet je niet waar je naartoe aan het werken bent en is het voor potentiële klanten lastig te begrijpen wat ze bij jou kunnen halen. En heb je dus niet voldoende verkopen.

Chanthal Hagedoorn - 4 daagse

Zichtbaar worden heeft voor mijn bedrijf zoveel opgeleverd. In twee jaar tijd is mijn bedrijf ontzettend gegroeid en heb ik me gerealiseerd dat ik me eerder ontzettend zat in te houden. Alleen zichtbaar worden is misschien niet zo moeilijk. Het is nodig om opgemerkt te worden. Dat doe je door ‘out there’ te zijn met een heldere boodschap. Dit is niet de zoveelste 4-daagse die je enkel aanmoedigt. Ik vertel je wat werkt. En, een 4-daagse is een uitdaging. Ik ga je daarom echt uitdagen om zichtbaar te worden op de enige manier die werkt, vanuit de true you. Pas als je dat toelaat, gaat het stromen voor je.

Wat gaan we doen:

 • Iedere dag is er een online masterclass met een thema

 • Je ontvangt 4 dagen een korte opdracht

 • Je ontvangt een duidelijk werkboek waarin je alles op je gemak nog eens kunt nalezen

 • Lidmaatschap online community Businessplatform voor hoogvliegers, waar je jouw opdrachten kunt delen als je wilt en ik feedback geef

 • Mijn beste tips & trics en aanmoediging voor jouw zichtbaarheid 😉

 • Mega inzichten en echte groei voor de actieve deelnemers

4 daagse kracht van zichtbaarheid
4 daagse Chanthal Hagedoorn

Hoe waardevol is het wanneer jij exact weet wat jou onderscheidend maakt? Een duidelijke boodschap hebt en je zichtbaar durft neer te zetten? Geen losse flodders meer, maar vanuit een goede strategie.

Hoe gaaf zou het zijn wanneer potentiële klanten je volop weten te vinden? En jij precies weet hoe aan te haken op het probleem van je klant?

Ik begeleid je in 4 dagen naar dit resultaat. Zodat jij daadwerkelijk in contact komt met jouw klant en dus volop ‘in business’ bent!

Wat anderen zeggen:

Lindsay

Lindsay Vek

"Ik heb bij Chanthal een challenge mogen volgen en ben bij haar Concept & Strategie Event geweest en heb haar leren kennen als een businesscoach die van aanpakken houdt. Ze draait er niet omheen en weet je direct bij je probleem te brengen. Ze deelt waardevolle kennis met je om te zorgen dat ook jij duidelijkheid schept in je bedrijf en een vliegende start maakt."

IMG_0447

Carien van Lankeren Matthes

"Ik heb meegedaan aan een challenge: de kracht van zichtbaarheid. Wat een sprankeling, passie en bevlogenheid gaat er van Chanthal uit. Een prachtig werkboek waar al zoveel vragen en opdrachten waren die tot meer inzicht leidden. Eyeopeners. Ook de aandacht die Chanthal me geeft in haar mails. Betrokken en oprecht."

Chanthal

Ik ben Chanthal, Businesscoach voor bevlogen ondernemers. Ik geloof dat jij met jouw eigen talenten een succesvol bedrijf kunt vormen. Dat je hier bent om op te mogen staan voor jouw prachtige idealen en met een waardevol aanbod jouw klanten mag gaan bereiken door jezelf te zijn en het concept in jezelf te ontdekken, gecombineerd met de juiste strategie. ‘Goed, beter, best’ is mijn motto. Ik hou van ‘gaan met die banaan’. Wanneer je namelijk wacht op dat iets perfect is komt je bedrijf nooit van de grond. Ik hou van dansen, ben gek op koffie en dol op mijn gezin. Ik ben gedreven, eerlijk en bij is het glas eerder half vol dan half leeg. Ondernemen hoeft niet moeilijk te zijn, het valt of staat veelal met een aantal keuzes maken, committed zijn aan je doelen en een zekere mate van actiegerichtheid.

Met verschillende businessprogramma’s, zowel online als offline, bepaal ik samen met mijn klanten de juiste vliegroute voor aanbod, positionering en verkoop. Voor mij is werken met plezier en vertrouwen erg belangrijk. Daarom ben jij altijd mijn uitgangspunt. Wanneer je aan alles merkt dat het nu tijd is om uit te gaan vliegen en hiervoor de juiste vliegroute wilt bepalen. Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

De kracht van zichtbaarheid - Chanthal Hagedoorn

Copyright 2021 Chanthal Hagedoorn.